The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkCustomer Statements Executive Dinner


"Много Ви благодаря отново за поканата за този много информативен банкет на едно наистина чудесно място. Информацията за ултрасъвременните функции за търсене, разшири кръгозора ми за това, което всъщност е възможно да се постигне."

LOGO DLA PiperАдвокат
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви за поканата и гостоприемството ви вчера. Тържеството беше добре организирано и списъкът с различните гости беше добър. Очаквам с нетърпение да участвам в повече такива срещи. Това беше чудесна вечер. Темата, която дискутирахме също беше интересна. Благодаря ви още веднъж."

LOGO EUREKA FORBESПрезидент Международни операции
Генерален директор – Forbes Professional | Eureka Forbes Limited
www.eurekaforbes.com
Мумбай, Индия

 

"За мен беше удоволствие да посетя Банкета за Ръководители вчера вечерта и да се запозная с професионални ръководители от Ай Ти сектора. Беше ми интересно да разбера, че по-голямата част от участниците се сблъскват с подобни препятствия в своите организации, независимо от разнообразието на техните бизнес индустрии. Основната тема и страничните дискусии бяха много полезни и ценни за споделянето на идеите и опита на всеки. Аз лично смятам, че това е едно успешно мероприятие, и ви поздравявам за темата и организацията."

LOGO NAKHEELАй Ти Директор
Nakheel PJSC
www.nakheel.com
Дубай, ОАЕ

 

"Благодаря много за прекрасната и интересна вечер. Моля, вижте по-долу координатите в подписа ми. Очакваме да получим данните на другите присъстващи и снимките."

LOGO MediacorpРъководител на съобщенията
Allianz SE
www.allianz.de
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря Ви още веднъж за плодотворните и интересни дискусии, в които имах възможността да участвам. Оценявам високо авторитета и управленското ниво на всички участници. Освен това обстановката в Jacob беше много приятна."

LOGO HSH NordbankНачалник Оперативно Управление
Компания HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com
Хамбург, Германия

 

"Прилагам моите данни за контакт. Очаквам с много голямо нетърпение да получа списъка с гостите. Наистина се радвах на вечер и на много интересни дискусии по темата "Apps Economy"."

LOGO oppenhoffАдвокат
OPPENHOFF & PARTNER
www.oppenhoff.eu
Кьолн, Германия

 

"Благодаря ви много за вчерашната GEN вечеря. Добра и балансирана група от учатници, идващи от различни сходни индустрии. Хареса ми темата и диалозите след това."

LOGO DSMMarketing program director
Royal DSM
www.dsm.com
Амстердам, Холандия

 

"Много благодаря за тази приятна вечер.
Поздрави,"

LOGO Liverpool VictoriaГрупов Бранд и Маркетинг директор
LV = Liverpool Victoria
www.LV.com
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви за вечерта. Мероприятието на GEN задмина очакванията ми като представи своевременно адресирана тема и обхвата на таланти в залата. Очаквам с нетърпение да се присъединя към бъдещи събития."

LOGO ZUrichРъководител на данни и Директен Маркетин, Global Life
Zurich Insurance Company Ltd., Switzerland
www.Zurich.com
Цюрих, Швейцария

 

"Благодаря на Вас и Вашия екип за провеждането на това велико мероприятие."

LOGO China ResourcesОтдел Стратегическо развитие
China Resources Power Holding Co.,Ltd
www.crc.com.hk
Пекин, Китай

 

"За мен беше специална привилегия да се срещна с Вас, а също така с новите за мен колеги в индустрията. Темата беше много уместна и премина в чудесен разговор. Моля, имайте ме предвид за следващите банкети."

LOGO CelgeneИзпълнителен Директор, Глобални Медицински Въпроси,
Мениджър Вътрешни Болести – Солидни Тумори

Celgene Corporation
www.celgene.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Вечерята беше много добра и съжалявам, че трябваше да тръгна по-рано. Ще съм повече от щастлив да участвам и в бъдеще."

LOGO SchneiderДиректор, Интелигентни градове
Schneider Electric
www.schneider-electric.com.sg
Сингапур

 

"Вечерта предложи приятна и отпускаща настройка да се смесват и обсъжда конкретната тема от различните гледни точки на участниците, които самите те са от различни и доста разнообразен произход. Храната беше добра, компанията отлична. Благодаря ви."

LOGO PSAАсистент Вицепрезидент
Инфраструктура и управление | звено ИТ
PSA Corp
www.globalpsa.com
Сингапур

 

"Наистина се наслаждавах да съм част от GEN вечерята за ръководители вчера. За мен беше удоволствие да се срещна със старши ръководители от толкова много различни индустрии и да разбера за техните настоящи предизвикателства в бързо променящата се цифрова среда, като намерих много сходства в бизнесите по отношение на цифровизацията."

LOGO E-Plus GruppeРъководител на стратегически контрол
E-Plus Mobilfunk GmbH & Co KG
www.eplus-gruppe.de
Дюселдорф, Германия

 

"Това беше една много хубава вечеря мероприятие вчера вечерта с много нови вълнуващи контакти. Благодаря ви много за организирането!"

LOGO SiemensРъководител на Глобални Капитални пазари
Siemens Treasury GmbH
www.siemens.com
Мюнхен, Германия

 

"Беше ми приятно да се срещна с Вас, Презентаторите и ръководителите. Презентацията по време на банкета ми даде добра обща представа и ще се опитам да разбера, дали използваме това решение, или подобни на него. Създаването на контакти беше чудесно. Благодаря Ви за чудесното мероприятие."

LOGO PfizerРегионален Ръководител Бизнес Технологии
Pfizer Danmark
www.pfizer.dk
Копенхаген, Дания

 

"На първо място много ви благодаря за поканата. Това беше едно от най-добрите събития, на което някога съм участвали. Възможността за разширяване на мрежата си с други Инвестиционни Директори беше фантастична и балансът между работата в мрежа и представяне беше много подходящ. Още веднъж, благодаря ви много."

LOGO SANDOZИнвестиционен Директор
Sandoz do Brazil
www.sandoz.com
Сао Пауло, Бразилия

 

"Оценявам поканата много. Беше една изключителна и интересна вечер - беше много интересно мероприятие. Мястото беше идеално: Имайки възможност да срещна топ ръководители от различни индустрии и имайки време да обменяме мисли с тях е чудесно. Също така представените темите наистина са ориентирани към бъдещето и са със стратегическо значение за бизнеса. Получавате прозрения за възможности за промяна в обобщен вид или как да развивате вашия бизнес."

LOGO adidasgroupВицепрезидент, Директор на веригата за доставки на услугите
Adidas AG
www.adidas.com
Херцогенаурах, Германия

 

"Добре организирана вдъхновяваща интерактивна сесия."

LOGO DHLBU Директор / DCO Технологии
DHL Supply Chain
www.dhl.com
Амстердам, Холандия

 

"Много ви благодаря за поканата за миналата вечер. Според мен организацията, програмата за вечерта, избраното място за провеждане и ограничения брой участници позволиха на всички да създадат контакти и да общуват с всички останали участници. Високо ценя нивото и уменията на всички поканени ръководители, имах възможността да проведа интересни разговори и да обсъдя теми, към които проявяваме взаимен интерес. Банкетът, освен че беше от полза, беше и много приятен и достави удоволствие на всички."

LOGO GeneraliСтарши Мениджър - Презастраховане
Assicurazioni Generali SpA - Регионален Офис в Близкия Изток
www.generali-middleeast.com
Дубай, ОАЕ

 

"Аз наистина се радвах на неформалния характер на вечерята „Global Executive Network“, на която присъствах в Лос Анджелис. Имаше точния брой Старши ръководители от различни индустрии - всички интересуващи се от създаване на контакти, което направи нощта приятна и информативна, и забавна. Това е най-добрият начин да разшириш мрежата си, много по-ефективно, отколкото на конференции или други бизнес функции. Благодаря ви, GEN!"

LOGO DisneyДиректор, Дигитална стратегия
Disney и ESPN Media Networks
https://affiliate.disney.espn.com/login
Ню Йорк, САЩ

 

"Благодаря ви за чудесното мероприятие. Всичко в него ми хареса. Ако обичате, пратете покана за бъдещите мероприятия на Директора по инвестициите на Групата."

LOGO Alexander ForbesТехнически директор, Информационни технологии
Alexander Forbes Financial Services (Pty) Ltd,
Group South Africa
www.alexanderforbes.co.za
Йоханесбург, ЮАР

 

"Бихме искали да ви благодарим първо за това, че ни поканихте на "Стратегии за процъфтяване в Мобилна-Клауд Ера" - събитието, което се проведе в понеделник 3-ти ноември, 2014. Феноменалният успех на това събитие е отражение на все по-голям и всеотдаен ентусиазъм на вашия екип в създаването на добра атмосфера за вашите Банкети за ръководители."

LOGO QatarOlympic ComitteeФинансов експерт
Финансов отдел
Олимпийски комитет Катар
www.olympic.qa
Доха, Катар

 

"Здравейте! Като начало, позволете ми да ви благодаря за вашата любезност по време на „Срещата на GEN посветена на „Предимството от впечатленията на клиентите”. Беше наистина чудесно да общувам с една палитра от хора с различни и уникални идеи и опит! Благодарен съм също така за предоставената ми възможност да се срещна с някои хора от бизнеса, които бяха извън зоната на досегаемост за мен, това ще добави един нов сегмент /перспектива за моя бизнес. Благодаря ви още веднъж за това усилие!"

LOGO TIMEВицепрезидент – Автомобилни компоненти и композити
Time Technoplast Limited
www.timetechnoplast.com
Чикаго, САЩ

 

 • Приятелско мероприятие с отворени дискусии
 • Старт с представяне един на друг с ваша помощ е много добре оценено
 • Правилен микс от хора на една маса
 • Двуминутното споделяне за нашите проблеми е предизвикателно, но ефективно
 • Времето след презентацията на Tableau беше твърде кратко, за да продължаване на разговора

Като цяло, аз оценявам събитието."

LOGO InfineonРъководител на Plant Сингапур
Infineon Technologies Asia Pacific Pte Ltd
www.infineon.com
Сингапур

 

"Наистина се радвах на добре фокусирана и малка структура на тази вечеря за Ръководители. Моля да продължавате с все същата добра работа."

LOGO AIAРъководител на ИТ трансфорамации
AIA International
www.aia.com/en
Хонг Конг, Китай

 

"Благодаря ви за вечерята и възможностите за създаване на контакти."

LOGO AvivaРъководител, Дигитална Стратегия
Aviva
www.aviva.com
Лондон, Великобритания

 

"Наслаждавах се на мероприятието много. Разнообразието от фирми беше изключително. Благодаря Ви!
С Най-Добри Пожелания,"

LOGO AlstomДиректор Глобално Разширяване
Alstom Power
www.alstom.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Цялата вечер ми хареса – презентациите бяха изключително интересни и разговорите и дискусиите, които ги последваха бяха оживени и провокиращи мисълта. Поддържам моите новосъздадени контакти, за да продължа диалога, който вие любезно инициирахте. Благодаря ви отново за възможността да прекарам времето си с вас и с групата. Банкетът беше чудесен и новите отношения, които установих, са дори още по-хубави."

LOGO Daiichi-SankyoСтарши Директор Сърдечно-Съдови Клинични Изследвания
Компания Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Домакин - много интересен подход за това как да се прилагат „Въвеждане на клиент за целия жизнен цикъл“ и представяне на цифрово въвеждане с включени интелигентни възможности. Публика - страхотен микс от различни функции / области с общ интерфейс на "Въвеждане" като част от нашата бизнес област. Дава отлична възможност за комуникиране и интересни идеи в други банки / области за извършване на Въвеждане на клиента. Местоположение: Красива обстановка в първокласен хотел в Цюрих. Благодаря ви много, че ми дадохте тази чудесната възможност да присъствам на това изключително събитие."

LOGO LispaУслуги, Грижа за клиента
UBS | Securities, Group Operations
www.ubs.com
Цюрих, Швейцария

 

"Преди всичко бих искал много да ви благодаря за вашата много любезна покана. Това беше една много добра възможност за създаване на контакти. "

LOGO GeneraliГенерален Мениджър и Старши Изпълнителен Директор
Assicurazioni Generali SpA – Регионален Офис в Близкия Изток
www.generali-middleeast.com
Дубай, ОАЕ

 

"Благодаря за имейла и благодаря отново за поканата. Вечерята с интересна тема и лекция беше много полезна за моята задълбочаване на знанията и разширяване на мрежата с контакти. Предварителната договореност, определеното мястото и менюто, особено вашето гостоприемството - всичко беше отлично."

Logo citibankГенерален мениджър, маркетинг катедра
Retail Banking Group
Citibank Korea Inc.
Seoul, Korea

 

"Това беше една интересна вечер, срещи с хора от различни индустрии и опит. Също се радвах да науча за спонсорите и вида на услугата, която предоставят. Като цяло – беше стимулиращо и с образователна насоченост."

LOGO PfizerДиректор Biotherapeutics
Центрове за терапевтични иновации (CTI-San Francisco)
Pfizer
www.pfizer.com
Сан Франциско, Съединени Американски Щати

 

"Наслаждавах се на банкета и ще се свържа чрез LinkedIn с някои от хората, с които се срещнах. Мястото на провеждане беше добре подбрано и храната беше много вкусна. Ако подобна среща отново бъде организирана в Копенхаген, със сигурност бих избрал да участвам."

LOGO FerringМениджър Международни Клинически Изследвания
Ferring Pharmaceuticals A/S
www.ferring.com
Копенхаген, Дания

 

"Благодаря ви за поканата за участие на банкета на GEN в Хотел Армани. Намирам вечерта за много полезна и форматът на мероприятието позволи на всички участници да се запознаят"

LOGO ZurichНачалник Застраховане на Имущество и Ценни Книжа, Индивидуални Застраховки
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.zurich.com/middleeast
Дубай, ОАЕ

 

"Добър избор от съмишленици и все пак различни участници. Качеството на участниците беше високо, всеки даваше точната информация за общите бизнес предизвикателства. Форматът за вечерта беше добър в това, че е предвидено време за участниците да се свързват по между си, да се ангажират и в план за следване. Тъй като акцентът беше поставен върху стратегическата тама „Бизнес Интелигентност“, окончателното представяне от Tableau беше подходящо, тъй като представи от различна перспектива описаните предизвикателства, връщайки обратно фокуса върху „Бизнес Интелигентност“ и създаде платформа за по-дълбоки дискусии."

LOGO STATSКорпоративни Информационни технологии -
Управление на информацията (EIM)

STATS ChipPAC
www.statschippac.com
Сингапур

 

"Що се отнася до мнението ми - Аз наистина се радвах на вечерта и дискусиите между предястията и десерта. Презентацията от експерта също така помогна да се определи темата. Мястото също беше добре подбрано - много добра храна и атмосфера. Бих бил поласкан да бъда поканен на бъдещо събитие отново. Направих някои нови контакти в моята мрежа, които ще се продължат."

LOGO DHLВицепрезидент, Ръководител на ИТ, Европа
ИТ услуги
Deutsche Post DHL
www.dhl.com
Франкфурт, Германия

 

"Чудесен начин да се срещнеш със специалисти от различни индустрии в елегантна обстановка. Разговорите бяха спонтанни, тъй като ние сме изправени пред едни и същи предизвикателства в сферата на нашата компетентност. Обменът на мисли и преживявания осигурява някои ценни идеи да се движим напред. Определено една прекрасна вечер."

LOGO MediacorpРъководител
The Celebrity Agency
MediCorp
www.mediacorp.sg/en
Сингапур

 

"Мисля, че вечерта беше много добра и надмина очакванията ми."

LOGO MSIGГлавен Директор, Риск
MSIG Holdings (Asia) Pte. Ltd.
www.msig-asia.com
Сингапур

 

"Поздравления за мероприятието:

 • Беше много добре организирано, до най-малките подробности
 • Наистина ми хареса начина по който се представяме на групата и начина, по който вие ни представихте, когато пристигнахме на мероприятието
 • Групата също така беше много добре подбрана
 • Менюто беше хубаво, както и обслужването като цяло, безпогрешно
 • Мястото за срещата беше много добро и добре избрано
 • Групата взе активно участие и общата атмосфера беше много приятна

Благодарен съм за поканата и се надявам да участвам в бъдещи мероприятия."

LOGO SUZANOДиректор на отдел Стратегия, Иновация и Маркетинг
Suzano Papel e Celulose
www.suzano.com.br
Сао Пауло, Бразилия

 

"Наслаждавах се на вечерята и групата, имах удоволствието да се срещна с доста хора. Презентация на Роб също беше вдъхновяваща, така че всичко на всичко това беше една много добра, позитивна и възнаграждаваща вечер за мен. Благодаря ви отново много за тази възможност. С поздрави!"

LOGO arvatoПрезидент (COO)
arvato eCommerce
www.arvato-e-commerce.de
Дюселдорф, Германия

 

"Презентация: къса, завладяваща и интересна. Списък за гости: добре балансиран и подбран. Рядко човек може да се срещне с група, където се провежда такава ползотворна дискусия. Внимание към детайла: малко заседание, предвиден перфектният набор от гости да дебатират и да споделят идеи. Заключение: няма по-добър / по-ефективен начин за да се срещнат Висши ръководители. Силно препоръчвам."

LOGO BeiersdorfВицепрезидент – Финансови Нововъзникващи Пазари
Beiersdorf (Nivea) AG
www.beiersdorf.com
Дубай, ОАЕ

 

"Добро мероприятие със стимулиращи мисълта и интересни дискусии. Бих участвал отново и го препоръчвам на другите."

LOGO InfineonВицепрезидент Стратегически Проекти
Компания Infineon Technologies AG
www.infineon.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря ви за снощи. Събитието беше много добре организирано и менажирано. Както ти, така и другите хостове с червени рокли свършихте чудесна работа. Наслаждавах се на вечерта и срещата с екипа от Kony."

LOGO AlstomИзточна Тихоокеанска Азия, Директор на Масла & Газ Индустрия & Инфраструктура
Alstom
www.alstom.com/grid
Сингапур

 

"Много ви благодаря, за мен беше удоволствие да се срещна с вас вчера. Моите координати са посочени по-долу. Благодаря ви за възможността да участвам в мероприятието вчера. Освен хубавата храна и питиета, наистина много ми харесаха високото ниво на разговорите с другите участници и стимулиращата мисълта презентация, представена от обаятелния инициатор на мероприятието."

LOGO KAYE SCHOLERПартньор
KAYE SCHOLER (Германия) LLP
www.kayescholer.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря за организирането на едно много добро мероприятие. Мисля, че е много полезно."

LOGO SchneiderДиректор – Център Услуги „Жизнен цикъл на данни“
(Тихоокеанска Азия и Япония)

Schneider Electric
www.schneider-electric.com
Сингапур

 

"Намирам вчера за много полезен както в споделянето на нашите предизвикателства (радвам се да чуя, че те са често срещани), така и за комуникацията. Интимният размер на групата също, мисля, че доведе до по-богатите разговори."

LOGO blackrockIShares Директор
EMEA CRM и Цифрови кампании
BlackRock
www.blackrock.com
Лондон, Великобритания

 

"За мен беше удоволствие да участвам в срещата, проведохме много плодотворни дискусии."

LOGO gskДиректор, Клинически Изследвания
Компания GlaxoSmithKline
www.gsk.com
Лондон, Великобритания

 

"Това е едно от най-добрите събития, на които някога съм бил. Събитието беше добре менажирано и организирано. Благодаря на Вас и целия Ви екип за отличната работа, свършена за да предостави такова прекрасно мероприятие."

LOGO EIAЛидер, ИТ Операции
Emirates Investment Authority
www.eia.gov.ae
Дубай, ОАЕ

 

"Много благодаря за поканата и за присъствието ми! Бях поласкана."

LOGO Deutsche BankГенерален мениджър, ръководител Капитални Пазари & Трезорни решения, Швейцария
Deutsche Bank AG
www.deutsche-bank.de
Цюрих, Швейцария

 

"Беше ми приятно да участвам в тази много интересна среща, която се проведе на едно прекрасно място. Презентацията беше много информативна и проведох много полезни разговори."

LOGO LATHAM & WATKINSАдвокат Управление на Знанията
Компания LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря Ви за чудесното събитие. Токио има много научни форуми, но потвърждавам, че събитието Глобалната мрежа от ръководители беше изключително, особено от гледна точка на подбора на участниците и местоположението."

LOGO BOSCHИзпълнителен директор
Bosch Corporation
www.bosch.com/worldsite_startpage/en
Токио, Япония

 

"Почувствах се поласкан да бъда поканен на тази изключителна вечеря събитие. Избраната тема и поканеният участник създадоха приятна и завладяваща среда за отворена и задълбочена дискусия, споделяне на лична гледна точна на старши мениджъри и примери за най-добри практики на водещи компании от различни индустрии."

LOGO RWEРъководител, Организация и Информационно управление
RWE Innogy GmbH
www.rwe.com
Дюселдорф, Германия

 

"Определено една приятна вечер - Открих възможностите за комуникации на масата много ценни. Очаквам с нетърпение да получа информацията за контактите на другите участници също."

LOGO PrimaryРъководител на IT - Корпоративни и основни програми
Primary Health Care Limited
Information Innovation Group
www.primaryhealthcare.com.au
Сидни, Австралия

 

"Благодаря ви за допълнителното съобщение. Много ми беше приятно да се срещна с вас и с другите участници. Беше чудесно, че споделихме и обменихме вижданията си по различни теми с другите лидери. Храната беше страхотна, както и обстановката. Наистина с нетърпение ще очаквам в бъдеще да участвам още. Тези срещи само по покана ли се посещават или ние сами се записваме, в зависимост от датите за провеждане на мероприятията?"

LOGO MankindДиректор, Медицински Въпроси
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Чудесно е, че посетих банкета вчера. За първи път участвам в среща с такъв формат и въпреки, че е малко изненадващо, с нея ефективно се постига целта за улесняване неформално, но хубаво взаимодействие между всички нас в една непринудена атмосфера. Препоръчвам я и на другите."

logo_airbusДиректор по инвестициите
Airbus Military
www.airbusmilitary.com
Мадрид, Испания

 

"Много ви благодаря за много интересната среща! Със сигурност ще опитам да участвам в бъдещи мероприятия на GEN!"

LOGO RocheСтарши Инспектор, Финансово Бизнес Планиране за Лекарствени Средства
F. Hoffmann – La Roche Ltd.
www.roche.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Удоволствието беше споделено. Искам още веднъж да ви благодаря за поканата. По-долу са посочени контактните ми данни. Също така дадох визитна картичка на един от колегите ви. Наистина много ми хареса това мероприятие – заради мястото, където беше проведено, разбира се, но най-вече заради качеството на дискусиите, които възникнаха между участниците. Ако ви е необходим говорител за бъдещо мероприятие, който да говори за Банкиране или Продажби на дребно, или за иновациите в Информационните технологии и в областта на телекомуникационните компании, моля, свържете се с мен и аз с радост ще се отзова, стига работният ми график да го позволява."

Logo BTТехнически директор Глобално банкиране
Компания BT Глобално банкиране и финансови пазари
www.bt.com/france
Париж, Франция

 

"Отново беше голямо място с перфектна организация, впечатляващ говорител и уникална среда за комуникация."

Младши Директор
Групов контролинг и управление на риска (CO-BB)
Merck – Living Innovation
www.merckgroup.com
Darmstadt, Германия

 

"Мисля, че беше чудесно събитие вчера, много добра реч, последвана от добри дискусии на интересни хора. Много вдъхновяващо. Надявам се, че ще имам възможността да присъствам на някое от следващите Вечери за ръководители отново."

LOGO TelefonicaРъководител Партньорски решения, Германия
Telefónica Germany GmbH & Co. OHG
www.telefonica.de
Мюнхен, Германия

 

"Мисля, че събитието беше добре организирано и беше една чудесна възможност за набавяне на контакти със сходни ръководители. Благодаря ви, браво!"

LOGO LispaГлавен информационен директор
CHANEL (CHINA) CO. LTD.
Шанхай, Китай

 

"Благодаря за информацията (списъкът с гости и впечатления), с нетърпение очаквам следващото събитие."

LOGO QantasИзпълнителен лидер LEAN/BPR
Qantas Engineering
Qantas Airways Limited
www.qantas.com.au
Сидни, Австралия

 

"От момента на пристигане, мога да кажа, че предстоеше да бъде голямо събитие. Професионално, представително и информиращо. Чудесен микс от бизнес сектори и присъстващи ръководители. Фантастична възможност за създаване на контакти. Подходяща тема и страхотно представяне. Ще очаквам с нетърпение покана за следващото събитие."

LOGO BisИзпълнителен генерален мениджър - Подземни и Бързи Услуги
Bis Industries
www.bisindustries.com
Сидни, Австралия

 

"Благодаря ви още веднъж за поканата за това добре организирано събитие."

Logo MANNAIВицепрезидент Операции – Звено ICT
Mannai Trading Co. WLL
Член на Mannai Corporation QSC
www.mannai.com
Доха, Катар

 

"Благодаря за хостинга на едно толкова добре организирано събитие. Оценявам го много високо, имаше няколко чудесни дискусии с участниците. Разговорът с експертите на темата беше доста подходящо за някои от предизвикателствата, пред които сме изправени в нашия бизнес, затова ще се потърсим техните предложения. Единственият съвет за подобрение би бил да предоставите насоки по-рано за очакваното времетраене на събитието, тъй като бих останал по-дълго, ако знаех да планирам повече време без да се окажа с противоречие в уговорените срещи и да се налага да напусна по-рано откогато исках след вечеря."

LOGO ARUBAДиректор, Маркетинг на продукти
Aruba Networks
www.arubanetworks.com
Сан Франциско, Съединени Американски Щати

 

"За мен беше удоволствие също така да се срещна с Вас лично на Банкета миналата вечер. С нетърпение очаквам скоро да бъда поканен на друго мероприятие. Това беше една полезна среща, една чудесна възможност за споделяне на идеи, бенчмаркинг и създаване на контакти. Вечерта ми достави истинско удоволствие като срещнах интересни хора. Мястото на провеждане на мероприятието, храната и напитките бяха превъзходни. Благодаря Ви, че ме поканихте. С нетърпение очаквам следващата среща в близко бъдеще."

LOGO tomtomСтарши Вътрешен Одитор
TomTom International BV
www.tomtom.com
Амстердам, Холандия

 

"Благодаря много за споделянето на снимките от последната вечеря за ръководители в Доха. Очаквам с нетърпение да се срещнем всички в следващото събитие."

LOGO UAE EXCHANGEДържавен Глава
КАТАР-UAE Exchange Est.
www.uaeexchange.com/qat
Доха, Катар

 

"Благодаря ви за хостинга на снощното звездно събитие. Това наистина е един от най-добрите мрежови форуми, на които съм присъствал, позволява реални възможности за създаване на контакти с присъстващите ръководители в залата. Аз също истински се забавлявах на темата и на различните предизвикателства и подходи, които предприемат фирмите представени снощи. Събитието победи дори снощната Бруинс игра :-)
Моля вижте по-долу моята информация за контакт, която бих се радвал да споделите с участниците, както и с екипа на GEN."

LOGO KRONOSВицепрезидент „Инженерство“
Kronos Incorporated
www.kronos.com
Бостън, Съединени Американски Щати

 

"Благодаря за приятната и интересна вечер. Хубав уикенд!"

LOGO HSBCСтарши Вицепрезидент
Иновации & Клиентски решения, Тихоокеанска Азия | Глобални Плащания & Управление на парични средства
HSBC
www.hsbc.com.hk
Хонг Конг

 

"Благодаря ви за поканата и за много приятната и информативна вечер. Силно бих приветствал възможността да присъствам отново - очевидно в зависимост от темата, която ще се покрива."

Logo WhitebreadСтратегически директор, Коста Кафе
Whitbread Group PLC
www.whitbread.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря за поканата. Благодаря за шанса да присъствам на това мероприятие. За мен беше голямо удоволствие да имам възможност да комуникирам с всички тези стойностни хора на вечерята вчера. За мен, като за първи път с GEN, беше абсолютно откритие, че е интересно да мога да водя диалог с хора, споделящи преживявания в нововъзникващите пазари. Дори може би решението, предоставено от Edge Verve може да бъде полезно за нашия бизнес в Китай, това би било страхотно въведение на вечерта. Разнообразието от участниците дава друга гледна точка на определени бизнес райони, модули и практики, които не са добре познати. Благодаря ви за чудесната възможност, която предлагате."

LOGO LiebherrРъководител Продажби, Азия и Океания
Liebherr-Mischtechnik GmbH
www.liebherr.com
Бад Шусенрийд, Германия

 

"Мероприятието беше много интересно и ми позволи да чуя и други гледни точки, бих искал да участвам в бъдещи събития."

LOGO MonsantoРъководител ЧР, Дистрибуторска мрежа
Monsanto Company
www.monsanto.com
Мексико

 

"Много се наслаждавах на вечерята. Беше добре режисирана, лекторите бяха интересни, а адресираните теми - свързани с мен / фирмата ми, мащабът на другите присъстващите беше отличен."

LOGO KEMPERP&C Финансов Директор
Kemper Corporation
Чикаго / САЩ
www.kemper.com
Bay Area, United States of America

 

"Банкетът за ръководители беше фантастичен! В последно време типичните CIO събития бяха станали доста скучни, но GEN вечеря наистина ме направи много щастлив и развълнуван след срещата с толкова много нови хора с различен опит. Продължавайте с добрата работа."

LOGO Larson TourboИТ Ръководител
L&T Realty
www.larsentoubro.com
Мумбай, Индия

 

"Наистина ми хареса като цяло обстановката и ще бъда повече от щастлив да се присъединя отново."

LOGO AllianzМениджър, Иновации
Allianz SE
www.allianz.de
Мюнхен, Германия

 

"Беше удоволствие да присъствам на вашето събитие. Концепцията за Вечеря за ръководители беше фантастична и ми даде възможност да науча повече за други мениджъри в различни индустрии. Освен това, също така ми даде възможност да науча как други се заемат предизвикателства по отношение на цифровизацията. Много благодарности!"

LOGO AIAДиректор и Ръководител - Дистрибуция
AIA China
www.aia.com/en
Шанхай, Китай

 

"Благодаря ви за чудесната вечер. Наистина много ми хареса разнообразието на участниците в групата, които представиха своята роля и краткосрочните предизвикателства. Мисля, че е добре, че въвеждащата част беше по-дълга, тъй като това даде възможност по-широко да се обхванат различните сектори и светогледите на стратезите, след което последваха много приятни, но не много продължителни разговори със съседите на масата, когато бяха сервирани великолепните ястия."

LOGO BeiersdorfВицепрезидент, Развитие и Въвеждане на Корпоративни Стратегии
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com
Франкфурт, Германия

 

"Както споделих с вас вчера, намирам форматът на срещата наистина за уникален като атмосферата на вечеря с напитки позволява на хората да обменят опит по неформален и спокоен начин. Нивото на зрялост на всички присъстващи беше страхотно и аз също считам, че място беше перфектно, така че като цяло – това беше много приятна и ползотворна вечер с много добри резултати като контакти."

Logo Alliance HealthcareМениджър Бизнес Решения
Търговия, CRM и HCM - Звено Фармацевтична търговия
Умения в здравеопазването и Alcura
Alliance Healthcare
www.alliance-healthcare.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви, че ме поканихте на снощното събитие, изключително приятно, с няколко качествени разговори, които го направи много полезно събитие."

LOGO RBSДигитален директор, Бизнес & Комерсиално банкиране, Корпоративно банкиране
RBS
Лондон, Великобритания

 

"Наистина съм впечатлен от трудовия стаж и качествата на хората, които съумяхте да съберете заедно по време на този банкет. Очаквам с нетърпение да получа покана за бъдещо мероприятие, така че и други ръководители от моята компания да се облагодетелстват от това. Мястото на провеждането на мероприятието също така беше чудесно избрано."

Logo AXAНачалник Стратегически проекти
Застрахователна компания AXA Insurance (Gulf) B.S.C. ©
www.axa-gulf.com
Дубай, ОАЕ

 

"Събитието беше повече информативно и аз придобих различни гледни точки от други отрасли. Очаквам с нетърпение се присъединя към вас и в бъдещи събития."

LOGO AGDЗаместник директор
Информационни технологии и системи, финансова администрация & Контрол
Счетоводител – Главен отдел
AGD | Government of Singapore
www.agd.gov.sg
Сингапур

 

"Беше една приятна вечер, и моля да ме уведомите за темите и времето на следващите си планирани събития, така че мога да предвидя моето присъствие."

LOGO LaingГенерален Мениджър
Laing O’Rourke Australia
www.laingorourke.com.au
Сидни, Австралия

 

"Много Ви благодаря, че ме поканихте на Банкета за Ръководители в Хамбург. Много ми хареса вечерта, тъй като проведох няколко много интересни дискусии. По-специално ми хареса обстановката с малка група от хора от различни индустрии, които бяха обединени от една обща тема. С нетърпение очаквам в бъдеще да участвам в друго мероприятие."

LOGO OttoНачалник Корпоративно Развитие Нови Медийни Технологии
Otto Group
www.ottogroup.com
Хамбург, Германия

 

"Това беше първото по рода си събиране, в края на което познавате всички участници, което позволява създаването на повече контакти, открито общуване и дискусии върху текущите предизвикателства. Форматът на мероприятието беше хубав и се фокусираше върху това да накара участниците да говорят за себе си, своите компании, инициативите и предизвикателствата. Имаме нужда от повече такива мероприятия за общността от Директори по инвестициите – да се събират те и да общуват открито, и да се възползват от опита на своите колеги, с нетърпение очаквам да посетя бъдещите подобни мероприятия."

LOGO MasdarИзпълняващ задълженията на началник Информационни и компютърни технологии, Старши мениджър, Ай Ти Приложения
Masdar - A Mubadala Company
www.masdar.ae
Дубай, ОАЕ

 

"Това беше едно много успешно мероприятие с много интересни участници. По-специално, малкият кръг от избрани хора ни позволи да проведем много дълбоки разговори. Очаквам с нетърпение следващата възможност да участвам."

LOGO SkyНачалник Корпоративен Одит
Компания Sky Deutschland AG
www.sky.de
Мюнхен, Германия

 

"Бизнес мероприятието за създаване на контакти беше абсолютно невероятно. Гордея се, че съм в списъка на поканените гости за Банкета за ръководители, домакин на който беше „GEN - The Global Executive Network”. Това беше едно забележително мероприятие за създаване на контакти с видни бизнес лидери от всички звена на ценностната верига на бизнеса. Благодарен съм ви за това, че ме поканихме на едно мероприятие от толкова голям калибър."

LOGO GURAJATGASНачалник Маркетинг, Продажби и Развитие на Бизнеса
Gujarat Gas Company Limited
www.gujaratgas.com
Мумбай, Индия

 

"Аксел, благодаря за хостинга на едно толкова добре организирано събитие. Оценявам го много високо, имаше няколко чудесни дискусии с участниците. Разговорът с експертите на темата беше доста подходящ за някои от предизвикателствата, пред които сме изправени в нашия бизнес, затова ще се потърсим техните предложения. Единственият съвет за подобрение би бил да предоставите насоки по-рано за очакваното времетраене на събитието, тъй като бих останал по-дълго, ако знаех да планирам повече време без да се окажа с противоречие в уговорените срещи и да се налага да напусна по-рано откогато исках след вечеря."

LOGO ARUBAДиректор, Маркетинг на продукти
Aruba Networks
www.arubanetworks.com
Бей Ерия, САЩ

 

"Благодаря ви за организирането на това вдъхновяващо събитие с подходящи ръководители, изправени пред сходни интереси и предизвикателства като мен. Аз наистина се радвах на срещата, а обменът на бизнес информация беше висок. С една дума, беше много образователна и вдъхновяваща. Моля, не се колебайте да ме покани на подобни последващи срещи."

LOGO ABN AMROРъководител на отдел Маркетинг на потребителските сегменти
ABN AMRO Bank
www.abnamro.com
Амстердам, Холандия

 

"Благодаря ви за покана за участие на симпозиума вчера. Разговорите на гостите представиха не само интересни продукти, но и методи, целеполагане и потенциал с добавена стойност, а презентациите бяха изчерпателни и компетентни. В тази връзка, аз се радвам, че въпросите, представени предварително, бяха обсъдени изрично. Не на последно място, Вашата перфектна организация и представяне допринесоха за този ефективно, професионално събитие. Работни срещи от този тип определено са привлекателна алтернатива за създаване на контакти без посещаване на изморителни търговски панаири."

LOGO BASFКонсултант Приложения
Компетентен Център SAP, развитие
BASF
www.basf.com
Хамбург, Германия

 

"Продължавам да съм впечатлен от GEN събития с всяко следващо присъствие. Освен това – мисля, че съдържанието на презентацията снощи беше не само вдъхновяващо, но и практически приложимо. Благодаря ви отново за поканата."

LOGO SudlerСтарши вицепрезидент, Градивен директор
Sudler & Hennessey
www.sudler.com
Ню Йорк, Съединени Американски Щати

 

"Благодаря за организирането на това голямо събитие. Много по-различен формат от повечето подобни събития и това работи много добре. Очаквам с нетърпение следващото мероприятие."

LOGO TransnetДействащ ръководител: Управление сигурността на Информационния риск & Съвместимост
Transnet SOC Ltd
www.Transnet.net
Йоханесбург, Южна Африка

 

"За мен това беше първият път да се присъединя към GEN мероприятие и бих казал, че ми хареса. Презентаторите, мястото, храната/напитките, както и най-важното – темите за Стратегията за Онлайн продажбите надребно бяха чудесни! Много ми се искаше да остана да разговарям по-дълго с хора, които споделят общи интереси и предизвикателства. След вечерята се свързах с няколко участници да обсъдим по-нататък и с нетърпение очаквам бизнесът да се задвижи възможно по-бързо. Благодаря ви отново за тази прекрасна вечер и очаквам следващото мероприятие."

LOGO Louis VuittonIS&T Директор
Louis Vuitton China
www.louisvuitton.com
Шанхай, Китай

 

"Благодаря ви отново за вчерашното събитие. Това беше изключително ползотворна и интригуваща вечер!"

LOGO FerragamoДиректор Бизнес развитие
(Дигитална & електронна търговия) - Азия
Ferragamo Хонконг
www.ferragamo.com
Хонг Конг, Китай

 

"Благодаря за гостоприемството на една много добра вечеря миналата вечер."

LOGO RentПрезидент
Rent.com
www.rent.com
Лос Анджелис, Съединени Американски Щати

 

"За мен беше удоволствие да се запозная с Вас. Благодаря ви за поканата и за възможността да прекарам една много интересна вечер. Също така бих искала да Ви благодаря за чудесната организация и информативната реч на г-н Кумер. Много съм благодарна също така за шанса да обсъдя с другите колеги темата за тази вечер и различни организационни въпроси. Като цяло вечерта беше много приятна и интересна. [...] С нетърпение очаквам да се срещна с Вас при следващата възможност."

LOGO Schultze & BraunАдвокат, Специалист по Строително и Архитектурно Право
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря ви за оказаното гостоприемство и блестящия Банкет, който провокираше и разкриваше нашата интуиция и поощряваше създаването на контакти."

Logo PostДиректор по инвестициите/Началник на BIS-LO-DK, Централна Европа
Post Danmark Logistik A/S
www.post.dk
Копенхаген, Дания

 

"Беше наистина хубаво да се срещна с вас и Ръководителите, присъствали на вечерята. Добра дискусия за това как да станеш и да останеш от значение за едни клиенти."

LOGO Liberty GlobalДиректор VOD & Развитие
Liberty Global Operations B.V.
www.libertyglobal.com
Амстердам, Холандия

 

"Събитието беше много хубаво, аз се забавлявах много!"

LOGO YooxРъководител на yoox.cn
Yoox group
www.yoox.com
Шанхай, Китай

 

"Чудесно събиране. Много ви благодаря, че ме поканихте."

Logo NovartisУправляващ Директор
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Много благодаря за прекрасната вечер с добра компания, която да споделя нашите индивидуални перспективи. Едно много удовлетворяващо преживяване!"

LOGO Brewin DolphinРъководител, Управление Бизнес Последователност
Brewin Dolphin
www.brewin.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Беше едно интересно мероприятие и беше страхотно да науча за предизвикателства и подходите в други фирми. Определено бих го препоръчал на колегите си."

LOGO CadenceГрупов Директор, Продуктов мениджмънт и маркетинг
Cadence
www.cadence.com
Сан Франциско, Съединени Американски Щати

 

"За мен беше удоволствие да се запозная с вас снощи. Фантастично мероприятие!"

LOGO SiemensГлобален Ръководител, Стратегия
Siemens Audiology – a Siemens Healthcare business
www.siemens.com
Сингапур

 

"Бих искал да ви благодаря за организирането на банкета, който беше много приятен, релаксиращ и в същото време – провокиращ мисълта. Вечерта беше информативна и без съмнение улесни по-доброто разбиране на съвременните начини за организация и подобряване на бизнес процесите. По-специално ми хареса атмосферата с относително малък брой участници, така че всички участваха в обсъждането и имаше възможността да слушат и да бъде слушани. Презентаторът говореше по въпроси, които ме интересуват от професионална гледна точка, по един въвличащ и стегнат начин.

Също така ми направи впечатление величината на участниците и високо ценя възможността, която имах, за обмяна на мнения с ръководители от различни индустрии. Моля, приемете моите комплименти към GEN за безупречната организация и обслужване – наистина не мога да предложа каквито и да е подобрения. Надявам се и в бъдеще да участвам във вашите мероприятия."

LOGO COMMSCOPEМениджър Операции
CommScope
www.commscope.com/company/eng/aboutus
Лондон, Великобритания

 

"Това беше една много уникална и вълнуваща възможност да се срещнат професионалисти от различни отрасли и квалификация. Имаше възможност за задълбочено обсъждане и богат обмен на идеи и опит. Мястото предлагаше невероятна възможност за създаване на контакти с изключително прозрение за бъдещите и нововъзникващите тенденции. Благодаря ви за домакинството на това събитие и определено очаквам с нетърпение да присъствам още в бъдеще"

LOGO GLENELGСтарши SIS Администратор
Училище Гленелг в Абу Даби
www.gsad.sch.ae
Дубай, ОАЕ

 

"Считам, че Банкетът за Ръководители на "Стратегическото значение на опита за работа с клиенти" е на прав път и добре представено. Аз наистина оценявам баланса между вечерната дискусия и "нетуъркинга", който GEN - Глобалната Мрежа за Ръководители, осигури. Вечерта беше с огромна стойност за мен и аз очаквам да се срещна с нови колеги и да получа задълбочени прозрения, които са толкова важни за мен. Благодаря, че ме поканихте и очаквам с нетърпение други събития."

LOGO PfizerФинанси и PGS Бизнес Технологии
Pfizer
www.pfizer.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Истински се наслаждавах на вечерята - добри дискусии, преди, по време и след вечеря. Аз също се свързах с човек, който може да предостави полезна за мен информация относно използването на слънчевата енергия в Австралия. Чудесна тема за вечерта и точен брой на участниците. Беше представен добър микс от организации. Форматът позволяваше ясен брифинг от собственика на тема, а големината на групата позволяваше дискусия. Много благодаря за поканата."

LOGO MauriИзпълнителен директор
MAURI ANZ
www.maurianz.com
Сидни, Австралия

 

"Мисля, че участниците бяха изключително добре подбрани и представяха широк кръг от индустрии."

LOGO OerlikonНачалник на Групата за Управление на талантите
OC Oerlikon Management AG
www.oerlikon.com
Цюрих, Швейцария

 

"Благодаря ви за хостинг снощи - това е една интересна и приятна вечер."

LOGO DFSСтоков мениджър - Вино & Шампанско
DFS Group Limited
www.dfs.com
Коулун, Хонг Конг

 

"Поздравления за организирането на това много информативно събитие. Прелестната обстановка беше идеалното място за ключова тема като „Информационна сигурност“. Радвах се на възможността да се съберем заедно с разнообразни участници и ценя гладката организация, която вашия персонал предостави."

LOGO Higher Colleges of TechnologyПрограмен Председател - CIS
Висши колежи по технологии
dubai.hct.ac.ae
Дубай, ОАЕ

 

"Благодаря ви много за така голямото събитие и за поканата ми. Беше вълнуващо да се среща с други висши професионалисти в бранша и да учим един от друг. Това ми даде възможност да обменят идеи и мрежа. Презентациите бяха много структурирани и концентрирани върху най-новите тенденции в индустрията. Бих се радвал да се присъединя във което и да е бъдещо мероприятие и да се надяваме да бъда в състояние да помогне и да допринеса с нещо. Очаквам с нетърпение възможността в бъдеще."

LOGO QBEAVP, Мениджмънт Бизнес Операции
QBE Северна Америка
www.qbena.com
Ню Йорк, САЩ

 

LOGO Danaher"Благодаря за вечерята, която беше едно добре организирано събитие. Аз се забавлявах."

Заместник-председател - Стратегическото развитие, Наука за живота
Danaher Corporation

www.danaher.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Наслаждавах се много на събитието снощи."

LOGO RBSУправляващ директор
Главен ръководител, RBS клон Катар
Corporate & Institutional Banking, RBS plc
www.rbs.com
Доха, Катар

 

"Благодаря много за организирането на това. Беше много добре организирана сесия. Присъстващите участваха активно, което беше доста впечатляващо в сравнение с други конференции. Съдържанието беше страхотно и релевантно. Имаше много интеракции, което направи разговорите много интересни."

LOGO OCBCГрупа O&T – Технологична Архитектура
OCBC Bank
www.ocbc.com
Сингапур

 

"Първо, позволете ми да ви благодаря за начина, по който организирате и провеждате цялото мероприятие. За мен срещата беше изключително важна. Темата „Предимството от впечатленията на клиентите” провокира мисленето, особено когато говорещият Винай представи новата перспектива за достигане до клиента чрез технологиите, и за това как информационните технологии могат да помогнат на организациите да създават конкурентни предимства. Общуването с представителите на компаниите беше с високо качество и беше полезно за всички присъстващи. Благодаря ви за поканата и приветствам целия екип на GEN за ролята им на домакин на едно успешно и интелектуално мероприятие."

LOGO WockhardtНачалник отдел (Продажби и Маркетинг)
Wockhardt Limited
www.wockhardt.com
Лондон, Великобритания

 

"Банкетът за Ръководители в Сингапур (януари 2015 г.) – това беше една уникална възможност да се свържа със специалисти от различни индустрии, които обикновено не са в кръгозора ми, в спокойна обстановка. Представянето на участниците беше много благоприятно да разбие леда, да се опознаем един с друг и да се пристъпи към обсъждане на предизвикателствата, с които се сблъскваме. Забавен начин за откриване на общи знаменатели и обменен начини за преодоляване на тези предизвикателства. Благодаря ви, GEN!"

LOGO Boehringer IngelheimРъководител по Медицински въпроси, Потребителска Здравна Грижа, Регионална Оперативно звено - Югоизточна Азия и Южна Корея
Boehringer Ingelheim
www.boehringer-ingelheim.com
Сингапур

 

"Благодаря ви за чудесната вечер. Наистина много ми хареса разнообразието на участниците в групата, които представиха своята роля и краткосрочните предизвикателства. Мисля, че е добре, че въвеждащата част беше по-дълга, тъй като това даде възможност по-широко да се обхванат различните сектори и светогледите на стратезите, след което последваха много приятни, но не много продължителни разговори със съседите на масата, когато бяха сервирани великолепните ястия."

LOGO KPMGАдвокат
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de
Мюнхен, Германия

 

"Това беше една наистина приятна нощ с много интересни хора!"

Logo L'OréalМениджър Маркетингова група
Централен офис на компанията L’Oréal, Бразилия
www.loreal.com
Сао Пауло, Бразилия

 

"Благодарен съм на всички вас в GEN за поканата. Това беше една чудесна и полезна среща и с нетърпение очаквам още. Дадох визитната си картичка на един от вашите колеги, в нея са посочени контактните ми данни."

LOGO SALAMAГенерален Мениджър – Общи и Здравни Въпроси на Ислямското Застраховане („Такафул”)
Компания Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae
Дубай, ОАЕ

 

"За мен също така беше удоволствие да Ви срещна, и много ви благодаря, че ме поканихте. Беше чудесно да общувам с мислещи като мене хора в същата област, в която работя. По-долу са представени всичките ми контактни данни."

LOGO genzymeЗаместник Директор, Глобални Медицински Въпроси
Genzyme Corporation
www.genzyme.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Благодаря ви за възможността да обсъждаме актуалните тенденции в информационните технологии. Форматът и съдържанието на банкета бяха наистина ефикасни и продуктивни."

LOGO BCSДиректор по инвестициите на Групата, Член на Съвета
Финансова група BCS
www.bcs.ru
Москва, Русия

 

"Щастлив съм, че присъствах на Банкета за ръководители. Една добра възможност за създаване на контакти и да се правят нови запознанства в различните индустрии. Участието на разнообразни лидери беше мъдро прозрение. Обстановката беше много приятелска, менажирането на времето - добро . Благодаря за поканата и очаквам с нетърпение да присъствам на такива вечери и в бъдеще."

LOGO AlconРъководител поръчки (СЦ, Азия)
Alcon/Novartis
www.novartis.com
Сингапур

 

"Това беше първият ми път на една от тези вечери и аз наистина се наслаждавах на опита. Местоположението, храна и виното - всичко беше отлично. Още повече, мисля, че форматът на срещата и посредничеството на GEN беше първа класа. Комуникирах с много хора и разговорите бяха изключително интересни. Много добра работа!"

LOGO NFU MutalАктюер – Анализи „Живот“
NFU Mutual
www.nfumutual.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Много благодаря за вашия имейл и за събитието: Беше възможно най-полезно. Вече поддържам контакт с няколко души, които срещнах миналата вечер. Благодаря & С уважение."

LOGO SambaГлавен маркетинг директор
Samba Financial Group
www.samba.com
Рияд, Саудитска Арабия

 

"Благодаря ви много за поканата. Разговорите бяха много интересни, по-конкретно да науча за различните бизнес предизвикателства и как компаниите са ги разглеждат, или как се справят с тях. Имах няколко провокиращи размисъл диалога около моите специфични бизнес предизвикателства и открих една много интересна нова технология, за която бях чувал само, но сега разбирам много добре. В действителност, допълнителните познания, които набавих от този разговор, може действително да доведат до много реално решение за един от въпросите ми. Мога честно да кажа, че напуснах събирането енергизиран."

LOGO CoherentГенерален Мениджър
Ion Laser Business Group, Coherent, Inc.
www.coherent.com
Bay Area, Съединени Американски Щати

 

"Присъствал съм на много мероприятия в кариерата ми, но наистина бих искал да ви дам някаква обратна връзка. По мое мнение, мероприятието, на което присъствах е редом до най-добрите събития, на които някога съм присъствал в цялата ми кариера до сега. Размерът на групата е бутиков, а калибърът на присъстващите - направен за една изключително интригуваща вечер. Пълен брой кредити за екипа и за това, което означават. Фантастична нощ, за която много съм разказвал. Напълно ангажиращо и ще се чувствам привилегирован да бъда поканен да присъствам и на бъдещи събития."

LOGO Endeavour EnergyМениджър, IC&T Информация и Интеграция
Endeavour Energy
www.endeavourenergy.com.au
Сидни, Австралия

 

"Мероприятието беше много добре организирана от А до Я, участниците бяха много интересни и знаещи хора. Речта на вечеря беше кратка и целенасочена. Накратко, придобих добър поглед върху развитието и тенденциите в управление на жизнения цикъл и въвеждането на клиента. Благодаря ви много."

LOGO UBSБизнес разработчици на Финансови посредници
UBS | Global Emerging Markets
www.ubs.com
Цюрих, Швейцария

 

"Благодаря ви още веднъж за тази приятна и изпълнена с информация вечер в Парк Хаят. Имах удоволствието да общувам с вашия персонал и гости и се запознах с някои много интересни хора. Моят отзив: Много добре организирано, много добро място за срещи. Хареса ми начина, по който всеки гост беше лично представен от вашите администраторки на участниците по време на Коктейла. Баджовете с имена наистина вече не са „на мода”, но малко биха улеснили общуването."

LOGO UBSУправляващ Директор, Глобален Бизнес Партньор Отдел Кадри, Правни Въпроси и Спазване на Законодателството и Правилата на Компанията
UBS AG
www.ubs.com
Цюрих, Швейцария

 

"Много ви благодаря за организирането на това мероприятие. Проведох няколко много интересни разговора и с един от участниците вече планирам допълнителна среща, за да обсъдим възможностите за сътрудничество."

LOGO Giseke & DevrientПодразделение Нов Бизнес
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря за вашето съобщение и за воденето през вечерта. Също, благодаря на GEN за поканата."

LOGO coca-colaФинансов директор
Coca-Cola Erfrischungsgetränke AG
www.cceag.de
Берлин, Германия

 

"Преди всичко, много ви благодаря за това, че ми изпратихте поканата за „Предимството от впечатленията на клиентите”. Това беше едно чудесно и познавателно преживяване. Презентацията на г-н Винай Ийер и гледищата, които бяха споделени, бяха много, много впечатляващи. Също така, много съм трогнат от голямата любезност, проявена към мен, а също така към другите участници, които бяха на срещата. Храната, любезността, мястото на срещата и всичко останало бяха превъзходни и изключителни."

LOGO PARKSONSСтарши Мениджър по Маркетинг и Продажби
Компания Parksons Packaging Ltd.
parksonspackaging.com
Мумбай, Индия

 

"Считам, че събитието беше много полезно и много добре организирано. Лично аз бях особено впечатлен от величината на участниците и от откровената откритост, доверие и ангажираност – да споделят искрено и да се споделят най-добрите практики и общи въпроси. Бих присъствал на GEN и в бъдеще."

LOGO PhilipsСтарши Директор Операции, Майчинска и Грижа за децата, Philips Avent
BG Health & Wellness
Phillips
Philips Consumer Lifestyle
Лондон, Великобритания

 

"Наслаждавах се много на вечерята, дискусиите бяха интересни и всички присъстващи направиха отличен принос."

LOGO SAB MillerГлавен Ръководител – Информаци, Европа
SABMiller
www.sabmiller.com
Лондон, Великобритания

 

"Това снощи беше чудесно събитие и възможност - с много вдъхновение и нови контакти в елегантна обстановка. Аз се чувствам привилегирована да бъда една от гостите ви. Благодаря ви много за вашата любезна покана! Очаквам да бъда част и от други GEN събития."

LOGO vodafoneМениджър – Концепция и Транзишън
Обществени и Здравни Проекти
Vodafone GmbH
www.vodafone.com
Мюнхен, Германия

 

"Много съм ви благодарен за това чудесно мероприятие и възможността за създаване на контакти. Наистина е много ценно човек да може да види с какво се занимават и през какво преминават колегите му. С радост бих участвал във всички бъдещи мероприятия, и се надявам, че ще мога да бъда полезен."

LOGO JDРъководител на компанията JD Group – Бизнес регулиране на информационната служба
www.jdg.co.za
Йоханесбург, ЮАР

 

"Благодаря ви за шанса, който ми дадохте, да участвам в банкета вчера. Разговорите, храната и речта на оратора бяха много добри."

LOGO Graf von WestphalenАдвокат, Специалист по Строително и Архитектурно Право
Компания Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com
Мюнхен, Германия

 

"Това наистина беше приятелско и при това полезно събиране. Истински се наслаждавах на Вечерята за Ръководители на 9 юни в Burj Al Arab и много оценявам дискусиите, които имах с присъстващите. Това ми помогна да съм в течение с последните развития и тенденции в третото поколение технологични платформи, включително изчислителни клаудове и виртуализация. Благодаря ви за организиране на такова полезно събитие и ви благодаря, че ме поканихте."

LOGO EuropcarEuropcar International | Групов Мениджър на приходите
Франция
www.europcar.com
Париж, Франция

 

"Моята обратна връзка по отношение на събитието е следната:

 • Беше голям форум за среща с колеги, които са изправени пред едни и същи проблеми.
 • Мисля, че е важно да се започне навреме, предвид, че завърши късно.
 • Харесва ми идеята, че всеки колеги има собствена презентация.
 • Предложение: да има повече време за изложението на експертите"

LOGO BoschHRC (RBMX / HRC2), Персонал (CPE)
Robert Bosch México SA de CV
www.bosch.com
Мексико

 

"Моят отзив е – мероприятието беше много хубаво, без агресивни продажби, достатъчно време за създаване на контакти в една истинска група от ръководители, хубаво и интересно съдържание на презентацията – действително всичко оправда очакванията ми!"

LOGO NOKIA SIEMENS NetworkНачалник Глобални Покупки, Финанси и Контрол
Nokia Siemens Networks
www.nokiasiemensnetworks.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря за поканата за участие в снощната вечеря - беше много стимулираща и аз направих няколко много подходящи бизнес контакти. Надявам се да бъда поканен и на други подобни вечери в бъдеще."

LOGO HitachiБизнес развитие и Съюзи, Великобритания
Hitachi Consulting
www.hitachiconsulting.com
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви - Наслаждавах се на събитието и на комуникацията с останалите. Личното представяне също беше интересно, а презентациите бяха точната продължителност, за да задържи вниманието."

LOGO GEODISДиректор, Групова Пазарна Линия - FMCG
GEODIS | Group Marketing
www.geodis.com
Лондон, Великобритания

 

"За мен беше удоволствие да участвам в срещата на Банкета миналата вечер: Цялото шоу беше чудесно, добре организирано и с много участници, изобщо не усетих, че съм новодошъл в тази група, дискусията също така беше много полезна и важна, хората бяха много сърдечни и не на последно място – сувенирът беше много хубав, много ценен за всеки участник от сферата на услугите.
Благодаря,"

Logo HDILГенерален директор
HDIL Entertainment
www.hdil.in
Мумбай, Индия

 

"Като цяло събитието беше добре организиранo, местоположение беше страхотно. Успях да се свържа с много висши ръководители от различни индустрии и беше добре да разбера, че предизвикателствата във всички индустрии са едни и същи през 2015 г."

LOGO CitiСтарши вицепрезидент
Citi CTI | GCG Основни Инфраструктурни услуги, Ръководител Глобална E2E Изграждаща интеграция
Singapore Campus
www.citi.com
Сингапур

 

"Всичко беше перфектно организирано и се наслаждавах на вечерта. Заслужаваше си да се присъединя към събитието, да се запозная с интересни хора и да получа прозрения за предизвикателства на други фирми. Ще очаквам да получа списъка с всички присъстващи."

LOGO FestoРъководител на Дистрибутор Бизнес развитие
Festo
www.festo.com
Щутгард, Germany

 

"Аз просто бих искал да изразя благодарността си към Вас и GEN за организиране на това прекрасно събиране. Замисълът на вечерта беше добър по отношение на опознаването на различните хора в различните индустрии. Добре направено!"

LOGO DBSРъководител
Сингапур CBG-CIIP, Бизнес Мениджмънт & Поддръжка
DBS Bank Ltd
www.dbs.com
Сингапур

 

"За мен беше голямо удоволствие да се срещна с Вас и с всички участници на едно толкова хубаво място. Времето на провеждане и различните действия по време на банкета позволяват много лесно да се обменят мнения с различни хора. Хубаво място, добра организация, участници, заемащи ръководни постове, всичко това прави вечерта много хубава. И този момент наистина беше много ценен за мен."

LOGO VINCIОтговаря за Отдела за Международно отчитане
www.vinci-facilities.com
Париж, Франция

 

"Бих искал да ви поздравя Вас и целия екип на GEN за вчерашното събитие. Всичко, отнасящо се до организацията беше страхотно, мога да кажа, че наистина сте специалисти в този вид събития. Също така ми хареса последващата комуникация и персоналното внимание, което получих от вас. Събитието беше чудесна възможност да се знае и да се разбере как други компании и индустрии са изправени пред въпроси, касаещи дигиталност и мобилност, техният подход към клиенти, стратегически партньори и сътрудниците, да се запозная с нови хора и да се забавляваме.
Благодаря за всичко!"

AlesaIT Services Manager
Alsea
www.alsea.com.mx
Мексико Сити, Мексико

 

"Благодаря за чудесна вечер, беше идеалното мероприятие, което търсех, едно събитие, на което различни ръководители на индустрии, да говорят за растеж. Беше много интересно да видя пресечните точки на всяка една от нашите индустрии и различните перспективи, които имахме за иновациите, конкуренцията и технологии."

LOGO EricssonHead of ICT
Ericsson Hong Kong and Macau
www.Ericsson.com
Honk Kong

 

"Оценявам много концепцията за Вечери за Ръководители, всеки път има чудесна тема и се срещнах с много интересни хора. Наслаждавах се на вечерята и благодаря на GEN отново за голямата организация."

LOGO VeoliaГрупа Управление на информацията
Veolia Environment
www.veolia.com
Париж, Франция

 

"Благодаря ви за организирането на това събитие. Вечерята беше много добра възможност за комуникация, включително няколко интересни дискусии / гледни точки."

LOGO AllianzРъководител на Координация на Глобални разходи
Allianz
www.allianz.de
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря отново за този Банкет за ръководители - GEN и за чудесната организация – добре направено! Темата беше много интересна и точно навреме. Също дискусията беше много оживена и обогатяваща работата ми. Още веднъж - много благодаря."

LOGO Peek & CloppenburgРъководител, корпоративната стратегия
Peek & Cloppenburg KG, Germany
www.peek-cloppenburg.de
Дюселдорф, Германия

 

"Исках само бързо да ви изпратя едно електронно писмо, за да благодаря на Вас и на Вашия екип за много интересната и приятна вечер, която прекарахме миналата седмица. Всъщност бях много приятно изненадан от мероприятието и изключителната гостоприемност. Мога дори да кажа, че времето за дискусия беше прекалено кратко и че има няколко неща, които ми дойдоха на ум, затова бих искал да чуя повече от групата, но времето мина много бързо."

LOGO ACEПете Хампсон
Мениджър Продукция, Европейска Електронна Търговия

Компания ACE European Group
www.acegroup.com/eu-en
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви за гостоприемството. Бих искал да дам обратна информация като ви кажа, че вечерта наистина ми хареса и мисля, че мероприятието беше организирано на най-високо професионално ниво. Повдигнатите въпроси, въпреки че не бяха подробно обсъдени, несъмнено отразяват най-новите тенденции в развитието на Ай Ти сектора и ролите на ръководителите, работещи в него. Нещо повече, възможността за обмен на възгледи и идеи с вашите колеги и обмяната на контакти винаги дават добри резултати."

LOGO INDEPДиректор по инвестициите
Група от компании “Independence”
www.indep.ru
Москва, Русия

 

"Срещата GEN беше отлична възможност да се срещна със съмишленици лидери, които са изправени пред едни и същи предизвикателства, но от различни гледни точки."

LOGO AchmeaМениджър Стратегия, Маркетинг & Бизнес развитие
Achmea | Корпоративни връзки
www.achmea.nl
Амстердам, Холандия

 

"Благодаря ви. Събитието беше много професионално."

LOGO hpВицепрезидент на предприятието - Услуги
Активиране на Глобални продажби - Америка
Hewlett-Packard Company
www.hp.com
Бей Ериа, Съединени Американски Щати

 

"Благодаря ви за любезната покана. Истински се радвах на вечерта и имаше някои интересни разговори. Също оценявам формата на кратка информация и примера с червена линия в дискусията. Надявам се да имам възможност да се присъединя отново в бъдеще."

LOGO DZ BANKГрупов Ръководител
DZ BANK AG
www.dzbank.de
Франкфурт на Майн, Германия

 

"Беше вдъхновяващо да чуя за работата на други лица в дигиталното пространство и аз със сигурност бих препоръчал Банкета за ръководители на други хора. Добре организиран и на прекрасна локация, цялата вечер бе насочена към срещане и учене от останалите. Много сродни наистина."

LOGO CapitaУслуги – Архитект Клиентски Решения
Capita Local Government
capita.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Беше една приятна вечер. Срещнах някои интересни колеги и се повдигнаха няколко подходящи теми, свързани с набирането на персонал и недостига на инженерни ресурси като глобална тема."

LOGO ContinentalДиректор, Глобален Клиентски Център Фиат Крайслер Автомобили & Сигурност
Continental Automotive Systems, Inc
www.continental-corporation.com
Детройт, САЩ

 

"Беше страхотно да се запозная с вас също. Считам, че бяхте великолепен домакин по време на събитието и ни накарахте всички да се чувстваме добре дошли. Прекарах добре и очаквам следващото мероприятие. Събитието беше много добре организирано. Чудесна локация, храна и отлични специалисти за създаване на контакти."

LOGO British TelecomВицепрезидент, Глобални Филд Услуги и Управление на изпълнение на Доставките
British Telecom
www.bt.com
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви за организирането на Банкета за ръководители вчера – една чудесна възможност за срещи и контакти с колеги, които се сблъскват с подобни предизвикателства."

LOGO BaloiseНачалник Корпоративно Управление на Талантите
Baloise Group
www.baloise.com
Цюрих, Швейцария

 

"Много ви благодаря за успешната организация на Банкета за ръководители. Това беше интересна презентация със заинтересовани участници. Надявам се, че информацията в моя файл с подпис ще ви бъде достатъчна."

LOGO ECRON ACUNOVAИзпълнителен Директор – Скандинавския Регион
aCROnordic A/S
www.ecronacunova.com
Копенхаген, Дания

 

"Според мен този банкет беше отлична възможност за събеседване с моите колеги HR мениджъри и за обогатяване на познанията ми за най-новите Местни пазарни HR тенденции. Бих искала да използвам тази възможност, специално да ви благодаря за отличната организация на това събитие. Пожелавам ви всичко най-хубаво с всичките си бъдещи събития!"

LOGO Juma Al Majid GroupСтарши мениджър, Придобиване на таланти и развитие
Group Human Capital Division
Juma Al Majid Group
www.al-majid.com
Дубай, ОАЕ

 

"Това беше едно чудесно мероприятие вчера вечерта с участието на всички вас, което продължи 5 часа. Получих определени знания от речта на г-н Винай, и банкетът беше много хубав, с червени и бели вина, а също така десерти. Струва си да се прекара това време с всичките високопоставени ръководители на пазара, за да се опознаем по-отблизо и по-приятелски. Благодаря на GEN. Ако обичате, изпратете ми моменталните снимки за допълнителна информация за хората, с които се срещнах, заедно с техните имена и координати върху снимките."

LOGO ABBПомощник Вицепрезидент
Дискретни устройства и автоматизация – Машинни услуги
НАЧАЛНИК – Продажби и маркетинг. (Компания Motors & Generators)
www.abb.com
Мумбай, Индия

 

"Просто блестящо, програмата беше много ясна, представянето на участниците много ни помогна (това да знаем кои са участниците и какви са техните отговорности в техните компании и др.), поканеният оратор има знания на ниво 5 звезди върху представяната от него тема, времето за създаване на контакти/дискусията бяха много полезни и виждам определении потенциални възможности за сътрудничество. Това несъмнено си струва пътуването и времето и с нетърпение очаквам подобни бъдещи мероприятия."

LOGO SANDVIKГенерален Мениджър, Проектиране по Поръчка на Клиента и Развитие на Обслужването на Клиенти
Sandvik Mining
www.miningandconstruction.sandvik.com/au
Сидни, Австралия

 

"Намирам събитието снощи за добра възможност за комуникация и за споделяне на някои предизвикателства и внедрените решения."

LOGO Rio Tinto Генерален мениджър, Архитектура & Нововъзникващи технологии
Global Business Services
Rio Tinto
www.riotinto.com
Сингапур

 

"Това беше едно много приятно мероприятие, създадох много добри контакти. Научих много неща и се надявам да имам възможността да участвам в бъдещи мероприятия. Ако мога с нещо да ви помогна, моля, обадете ми се."

LOGO BAYERСтарши Вицепрезидент, Началник Отдел Глобално Нормативно Регулиране
Bayer HealthCare
www.bayer.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Банкетът за ръководители беше много интересен; Наслаждавах се на малкия кръг от участници."

LOGO BMWМитнически Контрол
BMW Group
www.bmwgroup.com
Мюнхен, Германия

 

"Благодаря ви за приятна вечеря. С удоволствие бих участвал в други GEN вечери за ръководители в бъдеще. Най-добри пожелания,"

LOGO Lombardia InformaticaДиректор
Направление Регионален Контакт Център
Lombardia Informatica s.p.a.
www.lispa.it
Милано, Италия

 

"Благодаря ви искрено за прекрасното мероприятие миналата седмица. Събитието беше чудесно организирано и публиката беше много трогателна. Даването на възможност на всички членове да участват е нещо ново и уникално им даде много стимул за другите да говорят по-нататък. Очаквам с нетърпение по-нататъшни събития."

LOGO VodafoneПартньор Глобални Клиенти – Тихоокеанска Азия
Vodafone Global Enterprise
www.vodafone.com/enterprise
Сингапур

 

"Благодаря ви още веднъж за поканата, усетих, че това е една чудесна платформа за обмяна и споделяне на идеи. Надявам се да се видим скоро."

LOGO BeaumanoirИзпълнителен Вицепрезидент Снабдяване и Производство
Groupe Beaumanoir
www.groupe-beaumanoir.fr
Париж, Франция

 

"Благодаря ви за гостоприемството на мероприятието миналата вечер.

 • Приятна обстановка с превъзходно гостоприемство
 • Хубава идея да се представим и да създадем връзки преди десерта
 • Важна тема за дискутиране
 • Добро нифо на участниците
 • Перфектно за създаване на отношения

Надявам се, че ще бъда поканен в бъдеще за Холандия или Белгия."

LOGO TNTДиректор Глобална Индустрия, Европа, Близкия Изток и Африка –
Доставчици на Логистични Услуги

TNT
www.tnt.com
Брюксел, Белгия

 

Това беше една добра презентация. Научих няколко неща. Създаването на контакти също е от значение. Заслужаваше си моето време."

LOGO ACEГлавен Директор за Европа, Близкия Изток и Африка
Злополука & Здраве
Ace European Group Limited
www.acegroup.com
Лондон, Великобритания

 

"Още веднъж, много ви благодаря за поканата. Смятам, че мероприятието беше много информативно, а също така то беше една чудесна възможност да обсъждаме общи за нас въпроси с нашите колеги."

LOGO PeermontИнформационни технологии на Групата & Администратор Производствен отдел
Peermont
www.peermont.com
Йоханесбург, ЮАР

 

"Искам да изразя своята най-висока благодарност на GEN за поканата на "Двигател на иновации и растеж" – вечеря за Ръководители, проведена вчера в Burj Al Arab. Събитието беше много добре планирано и организирано, фантастично изпълнено и професионално насочено. Беше истинско удоволствие да съм сред толкова прекрасна група от мениджъри от висок калибър и от различни индустрии да обсъждат, споделят и представят разнообразни преживявания от техните организации. Още веднъж, благодаря ви много за вашето любезно подпомагане и когато снимки на събитието се публикуват, моля да ме уведомите."

LOGO SaudiAirlinesВицепрезидент, Финанси и Вицепрезидент, Информационни Технологии
Saudi Arabian Airlines | VP IT OFFICE
www.saudiairlines.com
Рияд, Кралство Саудитска Арабия

 

"Смятам, че събитието беше много полезно за изграждането на контакти, както и за придобиване на познания за това как предизвикателства, свързани с обслужването на клиентите, се решават в различните индустрии. Освежаващо е да имаш възможност да разговаряш с група от ръководители, с които по друг повод не бихме имали възможност да се срещнем. Добър микс от присъстващи и много хубаво място."

LOGO GuardianВице Президент, Стратегически инициативи
The Guardian Life Insurance Company of America
www.guardianlife.com
Ню Йорк, Съединени Американски Щати

 

"Благодаря ви още веднъж за приятното мероприятие вчера: Срещнах се с интересни хора и се наслаждавах на атмосферата и на вашето гостоприемство!"

LOGO SchindlerВицепрезидент Корпоративни Човешки Ресурси: Гейтуей Европа Юг
Компания Schindler Management Ltd.
www.schindler.com
Цюрих, Швейцария

 

"Чудесен опит да се срещна с хората от различни индустрии и да споделяме предизвикателства и идеи за дигиталния маркетинг."

LOGO CitiSVP, Ръководител на отдел Картови продукти
Citibank Korea Inc.
www.citi.com
Сеул, Южна Корея

 

"Благодаря ви за организирането на това мероприятие. Също като предходния път - този Банкет за ръководители е много добра възможност за комуникация, включително няколко интересни дискусии."

LOGO allianceРъководител, Глобална Координация на разходите
Allianz Глобален Corporate & Specialty SE
www.allianz.com
Мюнхен, Германия

 

"За мен беше удоволствие да Ви срещна, високо ценя възможността да участвам в банкета за ръководители. Платформата за създаването на контакти с ръководители е много полезна и обменът на мнения беше оживен. Благодаря Ви."

LOGO adidasСтарши Вицепрезидент, Управление на Проекти и Процеси
Global Brands, adidas Group
www.adidas.com
Мюнхен, Германия

 

"Приемете моята благодарност и висока оценка за банкета и срещата вчера. Намирам това общуване за много информативно и полезно."

LOGO ABBДиректор по инвестициите за Страната и субрегионите
ABB South Africa (Pty) Ltd, ZA
www.abb.co.za
Йоханесбург, ЮАР

 

"Мероприятието на „GEN - The Global Executive Network” беше както една много приятно проведена вечер, така и една безценна възможност за срещи с други старши участници от моята индустрия, с които проведохме много интересни и полезни дискусии. Без съмнение бих препоръчал тези мероприятия на други ръководители като изключително полезни и приятни."

LOGO SimplyhealthИзпълнителен Директор
Компания Simplyhealth Group
www.simplyhealth.co.uk/sh/pages/homepage.jsp
Лондон, Великобритания

 

"Аз искрено се радвах на вечерта. Чудесна локация и добри взаимодействия."

LOGO GallagherАртур Дж. Галагхер Програмен директор Бизнес Трансформации - Международната посредническа дейност
www.ajginternational.com
Лондон, Великобритания

 

"Добре организирано и благодаря за гостоприемството."

LOGO Cathay PacificМениджър, отдел ИТ
Cathay Pacific
www.cathaypacific.com
Сингапур

 

"Много Ви благодаря за поканата за банкета. Той беше много добре организиран и се срещнах с много интересни хора. Обменът с други високопоставени ръководители, имащи подобна квалификация, ни даде възможност да обменим опит и да получим ценни стимули за управление на бъдещи проекти."

LOGO EUROPCARДиректор Проекти за Международна Градска Мобилност
Компания Europcar International
www.europcar.de
Хамбург, Германия

 

"Считам, че събитието беше много полезно и много добре организирано. Лично аз бях особено впечатлен от величината на участниците и от откровената откритост, доверие и ангажираност – да споделят искрено и да се споделят най-добрите практики и общи въпроси. Бих присъствал на GEN и в бъдеще."

LOGO PhilipsСтарши Директор Операции, Майчинска и Грижа за децата, Philips Avent
BG Health & Wellness
Phillips
Philips Consumer Lifestyle
Лондон, Великобритания

 

"Просто исках да се уверя, че имате моите нови контакти, тъй като се преместих обратно в САЩ.
Също така исках да споделя отново колко стойностни неща научих от последното заседание, на което присъствах в Дубай и искам да се уверя, че пазите името ми в списъка за бъдещи събития.
Искам също така да попитам за събития в САЩ, които са подобни на тези, които координирахте в Дубай. Оценявам всяка информация, която може да ми дадете. "

LOGO DAMCOГлавен директор, Правителствени Услуги
Damco
www.damco.com
Washington, D.C. USA

 

"Благодаря за банкета, беше много интересно!"

LOGO WalmartГенерален директор Маркетинг и развитие на бизнеса – Електронна търговия
Walmart
www.walmart.com.br
Сао Пауло, Бразилия

 

"Благодаря много за организацията. Мисля, че това е много добре организирана среща и всеки е направил най-доброто от себе си. Благодаря за поканата."

LOGO ColgateВицепрезидент Latam, Развитие на клиенти
Colgate-Palmolive
www.colgatepalmolive.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Благодаря ви за възможността да участвам в това събитие, беше много освежаващо да разбера, че мениджъри от различни индустрии споделят сходни предизвикателства, стоящи пред това съответният ми бизнес да постигне целите си."

LOGO HSBCРъководител на SWD Мексико
HSBC технологии и услуги
www.hsbc.com
Мексико

 

"Благодаря ви много за поканата. Това беше чудесна възможност за запознанства, за среща с много професионалисти и интересни хора, както и да науча повече за GEN.

Отзив:

 • Мястото беше много удобно, отлично обслужване
 • Екипът на GEN беше много професионален
 • Темата много интересна
 • Публиката много интересна и в готовност да споделят
 • Беше изненада за мен, че бяхме само 2 жени ръководители. Разнообразието може да бъде възможност в този форум.

Благодаря още веднъж за поканата."

LOGO Coca-ColaМаркетинг старши мениджър
The Coca-Cola Company Mexico
www.coca-cola.com
Мексико Сити, Мексико

 

"Благодаря ви за интересната вечер. Това е ефективен начин за създаване на контакти, споделяне на личен опит и получаване на ново вдъхновение от и с колегите."

LOGO H&MМениджър Човешки Ресурси
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com
Лозана, Швйцария

 

"Много интересна сесия. Винаги е добре да прекараш времето си с хора, които се стремят да преодолеят подобни предизвикателства, особено когато става въпрос за приливната вълна на цифрови смущения, които засяга всяка индустрия."

LOGO News CorpГенерален Мениджър, Ръководител - Потребителски продукти и технологии
News Corp Австралия
www.newscorpaustralia.com
Сидни, Австралия

 

"Благодаря ви за интересна вечер вчера. Имам нов хубав поглед как в други компании управляват предизвикателствата при прилагането на нови ИТ програми за подобряване на сътрудничеството между техните служители."

LOGO Tüv-SüdУправляващ директор
TÜV SÜD Product Service GmbH, Германия
www.tuev-sued.de
Мюнхен, Германия

 

"За мен наистина беше удоволствие да участвам в един толкова изискан банкет. Храната, мястото на провеждане и участващите в мероприятието хора бяха толкова грижовни и професионални; отдавна не съм прекарвал така съдържателно. Благодаря ви."

LOGO GargashГенерален Мениджър, Застраховки Живот и Инвестиции
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com
Дубай, ОАЕ

 

"Искам да благодаря на вас и GEN за много добре организираната вечеря!"

LOGO VoithУправляващ директор
Voith Turbo Schneider Propulsion GmbH & Co. KG
www.voith.com/marine-technology
Франкфурт, Германия

 

"Събитието беше много добре организирано. Наслаждавах се на разговорите. Очаквам следващото събитие. Благодаря!"

LOGO DHLСтарши Мениджър Бизнес развитие
DHL
www.dhl.com
Сингапур

 

"Мероприятието беше чудесно. Дискусията върху реализирането на социална мрежа беше много уместна."

LOGO AIGДиректор, Глобален Електронен Бизнес
Компания Chartis
www.chartisinsurance.com
Лондон, Великобритания

 

"Благодаря ви много за изпратеното обобщение, както и за интересното мероприятие и за вашата покана."

LOGO BMWВносител Регион Африка, Карибите, Източна Европа
Следпродажбеното обслужване за бизнес развитие
BMW Group
www.bmwgroup.com
Мюнхен, Германия

 

"ова беше една много уникална и вълнуваща възможност да се срещнат професионалисти от различни отрасли и квалификация. Имаше възможност за задълбочено обсъждане и богат обмен на идеи и опит. Мястото предлагаше невероятна възможност за създаване на контакти с изключително прозрение за бъдещите и нововъзникващите тенденции. Благодаря ви за домакинството на това събитие и определено очаквам с нетърпение да присъствам още в бъдеще."

LOGO GLENELGСтарши SIS Администратор
Училище Гленелг в Абу Даби
www.gsad.sch.ae
Дубай, ОАЕ

 

"Да, беше удоволствие да се запознаем! Оценявам възможността да се срещна и да комуникирам със специалисти от други индустрии в региона. Това беше добро мероприятие, мисля, с акцент върху изграждането на мрежи и аз имах много интересни разговори по време на вчерашния банкет."

LOGO EricssonРегионален началник на Управлвние на ценообразуването
Регион Близкия Изток и Североизточна Африка
Ericsson
Al Salam Tower 17-ти етаж, Corniche Rd. Westbay Area
www.ericsson.com
Доха, Катар

 

"GEN вечерята ми предостави възможност за работа в мрежа с някои нови контакти, както и да получа малко храна за размисъл как да работя за превръщането на моята компанията в по-клиентски ориентиран модел. Презентацията на основния говорител беше интересна, особено концепцията за монетизираните социални медии. Очаквам с нетърпение да присъствам на бъдещи събития."

LOGO NarvisСтарши вицепрезидент, Операции
Navis
www.navis.com
Сан Франциско, Съединени Американски Щати

 

"Благодаря ви отново за любезната покана."

LOGO RichemontГлавен оперативен директор
Richemont Commercial Company Limited
www.richemont.com
Шанхай, Китай

 

"Наслаждавах се на банкета и го намерих информативен, което се изразяваше в присъствието на други хора/организации, предизвикателства и мисли. Съчетанието от хора и индустрии беше добро и размерът на групата означаваше, че е лесно да се отдели достатъчно време на всички участници. Бих го препоръчал и на други."

LOGO Balfour BeattyДиректор по инвестициите
Balfour Beatty Services
www.balfourbeatty.com
Лондон, Великобритания

 

"Цялото мероприятие беше много добре организирано, и на всички им беше много комфортно да обменят опит и да създават контакти."

LOGO WalmartДиректор Маркетинг
Walmart Brasil Ltda.
www.walmart.com.br
Сао Пауло, Бразилия

 

"Много ви благодаря за съобщението. Наистина ми беше приятно да се срещна с Вас на банкета в Porterhouse миналата седмица. По-долу са представени всичките ми контактни данни. Намирам, че мероприятието беше приятно, но също така много добре организирано и изпълнено. Това беше едно чудесно място за създаване на контакти и смятам, че представената разработка беше информативна и много интересна. Също така смятам, че продължителността на мероприятието е уместна, и не беше нито прекалено дълго, нито прекалено кратко, за разгледаните въпроси.

С нетърпение очаквам в бъдеще да участвам в друго мероприятие."

LOGO PearlВицепрезидент и Началник Клинически Изследвания
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com
Ню Йорк, САЩ

 

"Бих искал да Ви благодаря още веднъж за тази вечер в Хотел Хият в Париж. Всичко беше перфектно: Проектът на оратора на Банкета е много интересен и със сигурност ще подобри процедурите за клинични изследвания на фармацевтичните компании, хората бяха толкова приятни, обменът на мнения беше обогатяващ... и, не на последно място, вашата организация беше перфектна: хотелът, рибеното ястие, .. вашето гостоприемство. Това са нещата, за които сега спонтанно се сещам, ще ви държа в течение, ако има нещо друго."

LOGO MerckЛекар, Безопасност на Лекарствата
Schering Plough
www.merck.com
Лондон, Великобритания

 

"Това беше една фантастична вечер в GEN. Всъщност, всичко силно надхвърли моите очаквания: участниците от голяма величина, качеството на обсъждането и конструктивните дискусии, а също така съдействието от страна на GEN. Ако обичате, включете ме във всички съответни мероприятия."

LOGO AIGГенерален Мениджър
Компания American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com
Лондон, Великобритания

 

"Бях много радостен да се присъединя към тази среща миналата седмица. Моята подробна информация е в края на този е-мейл като мой подпис. Надявам се да ви видя отново на друг GEN."

LOGO SKУправител
SA Biz Dev Team / Сближаване Biz Office
SK Telekom
www.sk.com
Сеул, Южна Корея

 

"Моите координати за връзка са по-долу: Очаквам с нетърпение да получа списъка на участниците своевременно. Събитието бе едно от най-добрите, на които някога съм присъствал, с добра селекция на много опитни бизнес професионалисти от широка гама от сектори."

LOGO AonCISO ARS & Aon Benfield
Aon Services Group | Информационен Риск и Услуги „Сигурност“
www.aon.co.uk
Лондон, Великобритания

 

"Много Ви благодаря за Вашето електронно писмо, в прикрепения файл по-долу са представени всичките ми контактни данни. Много ми беше приятно да срещна Вас, а също така с много колеги във вторник вечерта в ресторанта Hugo. Беше много интересно, а също така вкусно. Много Ви благодаря за поканата. Разбира се, би било чудесно, ако имам шанса отново да участвам в следващата среща."

LOGO BEITEN BURKHARDTАдвокат
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com
Berlin, Germany

 

"Поздравления за организирането на едно стегнато и смислено събитие."

Logo CGГлавен технологичен директор - Вицепрезидент
Crompton Грийвс Limited
www.cgglobal.com
Мумбай, Индия