The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Asiakkaiden mielipiteitä Executive Dinner

"Olin erittäin vaikuttunut illallisten osallistujien laadukkuudesta ja vanhemmuudesta. Odotan innolla kutsua tulevaan tapahtumaan, jotta saisin yrityksemme muun johdon hyötymään tästä tilaisuudesta. Myös paikka oli huolella valittu."

Head of Strategic Projects
AXA Insurance (Gulf) B.S.C.©
www.axa-gulf.com

 

"Kiitos mielenkiintoisesta illasta. Tehokas tapa verkostoitua, vaihtaa ensikäden kokemuksia ja saada uusia virikkeitä vertaisiltaan."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Paljon kiitoksia, oli ilo tavata teidän eilen. Ohessa yhteystietoni, jotka löytyvät alta. Kiitos mahdollisuudesta osallistua eilisen tapahtuman. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi nautin korkean profiilin keskusteluista muiden osallistujien kanssa sekä viehättävän sponsorin virkistävästä esitelmästä."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Nautin illasta perusteellisesti – esitykset olivat erittäin mielenkiintoisia ja niitä seuranneet keskustelut olivat vilkkaita ja ajatuksia herättäviä. Olen innokas ottamaan yhteyttä uusiin kontakteihin jatkaakseni dialogia, jonka te ystävällisesti olette panneet alulle. Kiitos vielä kerran mahdollisuudesta viettää aikaa ryhmän sekä teidän kanssa. Illallinen oli hurmaava ja uudet luomani suhteet ovat vielä parempia."

Senior Director Cardiovascular Clinical Development
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Se oli mahtava GEN:n järjestämä illallinen. Se todella ylitti odotukseni: osanottajien kaliiberi, keskutelun laatu ja rakentavat keskustelut ja GEN:n taitavuus. Ilmoittakaa minulle sopivista tulevista tapahtumista."

General Manager
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Se oli erittäin onnistanut tapahtuma, jossa oli mukana erittäin mielenkiintoisia osallistujia. Varsinkin pieni, valikoitu ympyrä ihmisiä mahdollisti erittäin intensiiviset keskustelut.Odotan innolla seuraavaa mahdollisuutta osallistua."

Head of Corporate Audit
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Se oli hieno tapahtuma. Keskustelu sosiaalisen verkostoitumisen toteuttamista oli omiaan."

Director, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Oli ilo tavata teidät henkilökohtaisesti illallisella edellisenä iltana. Odotan innolla kutsua seuraavaan tapahtumaan pian. Se oli hyödyllinen istunto, hieno tilaisuus jakaa ideoita, mitata suorituskykyä ja verkostoitua. Nautin todella illasta sekä mahdollisuudesta tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Tapahtumapaikka, ruoka ja juoma olivat kaikki erinomaisia. Kiitos kutsusta, odotan innolla toista tapaamista lähitulevaisuudessa."

Senior Internal Auditor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Kiitos mahdollisuudesta osallistua eiliselle illalliselle. Keskustelu, ruoka ja puhuja olivat erittäin hyviä."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Ensinnäkin haluan kiittää teitä ystävällisestä kutsusta. Ilta oli erittäin hyvä verkostoitumismahdollisuus."

General Manager & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Tämä oli erittäin mukava ilta ja solmin muutamia hyviä suhteita. Opin paljon ja toivon pystyväni osallistumaan joihinkin tuleviin tapahtumiin. Jos voin olla mitenkään avuksi, älkää epäröikö ottaa yhteyttä."

Senior Vice President, Head of Global Regulatory Affairs
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Erinomainen tapaaminen. Kiitos paljon kutsusta."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Paljon kiitoksia sähköpostistanne. Ohessa täydet yhteystietoni. Oli suuri ilo tavata teidät ja monet kollegat tiistai-iltana ravintola Hugossa. Ilta oli mielestäni erittäin mielenkiintoinen että herkullinen. Paljon kiitoksia kutsusta. Tietenkin olisi hienoa päästä osallistumaan seuraavaan tapaamiseen."

Lawyer
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Kiitokset kutsusta eilen illalla. Mielestäni illan ohjelma, järjestö, valittu tapahtumapaikka ja rajattu määrä osallistujia antoi kaikille mahdollisuuden verkostoitua ja olla vuorovaikutuksessa muiden osallistujien kanssa. Olen arvostanut muiden kutsuttujen johtajien tasoa ja osaamista ja sain mahdollisuuden ottaa osaa mielenkiintoisiin keskusteluihin ja keskustella yhteisistä mielenkiinnon kohteista. Ilta ja illallinen olivat paitsi kannattavia mutta myös erittäin miellyttäviä ja nautinnollisia kaikille."

Senior Manager - Reinsurance
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Oli selkeä etuoikeus tavata teidät ja uudet teollisuuden kollegat. Aihe oli erittäin oleellinen ja sai aikaan erinomaisen keskustelun. Pitäkää minut mielessänne tulevia illallisia ajatellen."

Executive Director, Global Medical Affairs, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Kiitos samoin, oli ilo tavata teidän ja kiitos kutsusta. Oli hienoa olla vuorovaikutuksessa samanmielisten ihmisten kanssa samalta alalta. Täydet yhteystietoni on lueteltu alla."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Oli ilo ottaa osaa tähän erittäin mielenkiintoiseen tapaamiseen upeassa sijainnissa. Esitelmä oli erittäin informatiivinen ja minulla oli paljon hyviä keskusteluja."

Knowledge Management Lawyer
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Kiitos kutsusta osallistua GEN-illalliselle Armani hotellissa. Koin illan erittäin hyödylliseksi ja tapahtuman koko varmisti, että kaikki osallistujat pystyivät tapaamaan toisensa."

Head of Property & Specialties Underwriting, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.lw.com

 

"Kiitos seurannasta. Oli suuri nautinto tavata teidät sekä muut osanottajat. Oli hienoa vaihtaa näkökulmia muiden johtajien kanssa eri aiheista. Ruoka oli loistavaa, samoin tunnelma. Odotan todellakin innolla osallistumista tapahtumiin myös tulevaisuudessa. Ovatko nämä tapaamiset vain kutsusta, vai ilmoittaudummeko itse mukaan tapahtumaan tapahtumakalenterin mukaan?"

Director, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Kiitos viestistänne. Todellakin, oli ilo tavata teidät Porthousessa illallisella viime viikolla. Alla täydet yhteystietoni. Tapahtuma oli nautinnollinen mutta myös erittäin hyvin järjestetty ja toteutettu. Se oli hieno paikka verkostoitumiseen ja koin korostetun tuotteen informatiiviseksi ja erittäin mielenkiintoiseksi. Myös tapahtuman kesto oli sopiva, eikä liian pitkä tai lyhyt ajatellen käsiteltyjä asioita. Odotan innolla osallistumista toiseen tapahtumaan tulevaisuudessa."

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Oli todellakin ilo osallistua edukseen erottuvaan illallistapahtumaan. Ruoka, tapahtumapaikka ja ihmiset olivat niin huolehtivia ja ammattimaisia: en ole pitkään aikaan viettänyt tällaista laatuaikaa. Kiitos."

General Manager, Life & Investment
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Kiitos jälleen kutsusta osallistua tälle erittäin informatiiviselle illalliselle todella eriomaisessa sijainnissa. Informaatio viimeisistä hakutoiminnoista laajensi näkökenttään ymmärtämään mitä on mahdollista saavuttaa."

Lawyer
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Johtotason illallinen oli erittäin mielenkiintoinen: nautin pienestä osallistujamäärästä."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Paljon kiitoksia tämän tapahtuman järjestämisestä. Minulla oli muutamia erittäin mielenkiintoisia keskusteluja ja yhden osanottajan kanssa olen jo sopinut seurantakokouksen keskustellaksemme mahdollisista edellytyksistä aloittaa yhteistyö."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Oli ilo tavata. Kiitos kutsusta ja mahdollisuudesta viettää erittäin mielenkiintoinen ilta. Haluaisin myös kiittää teitä eriomaisesta organisoimisesta ja herra Kummerin informatiivisesta puheesta. Arvostan myös mahdollisuutta keskustella muiden kollegoiden kanssa illan aiheesta ja erinäisistä järjestöllisistä asioista. Yhteenvetona, ilta oli erittäin miellyttävä ja mielenkiintoinen [...] Odotan innolla seuraavaa mahdollisuutta tavata."

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Olen kiitollinen kaikille teille GEN:ssä kutsustanne. Se oli hieno ja hyödyllinen tapaaminen ja odotan innolla seuraavaa. Esitin käyntikorttini yhdelle kollegoistanne ja yhteystietoni voi löytää sitä kautta."

General Manager - General & Health Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Hyvä tapahtuma jossa virkistäviä ja viihdyttäviä keskusteluja. Osallistuisin mielelläni uudestaan ja suosittelen sitä muille."

Vice President Strategic Projects
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Monet kiitokset kutsustanne johtotason illalliselle Hampurissa. Nautin illasta ja kävin muutamia erittäin mielenkiintoisia keskusteluja. Erityisesti pidin asetelmasta, jossa pientä ryhmää ihmisiä eri toimialoilta yhdistää yhteinen aihe. Odotan innolla osallistumista toiseen tapahtumaan tulevaisuudessa."

Head of Corporate Development New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Erittäin paljon kiitoksia kutsusta ja ystävällisestä sähköpostistanne. Nautin illallisesta sekä mielenkiintoisesta esityksestä ja oli ilo tavata teidät sekä joitakin entisiä kollegoitani."

Lawyer
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Kiitos erinomaisesta illasta. Nautin todella ryhmän jäsenten monimuotoisuudesta heidän esitellessään heidän roolinsa ja lyhyen aikavälin haasteensa. Kaipa oli hyvä saada pidempi esittelyjakso, koska se tarjosi laajemman näkökulman eri aloihin ja strategisiin ajattelutapoihin verrattuna erittäin miellyttäviin mutta rajoittuneihin puheisiin vieruspöydässä erinomaisen illallisen aikana."

Vice President, Corporate Strategy Development & Implementation
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Paljon kiitoksia kutsustanne illalliselle. Se oli erittäin hyvin järjestetty ja tapasin erittäin mielenkiintoisia ihmisiä. Ajatustenvaihto muiden korkeatason johtajien kanssa, joilla on samankaltainen tausta, tarjosi mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja saada arvokkaita impulsseja tulevaisuuden projektihallintaan."

International Urban Mobility Project Director
Europcar International
www.europcar.de

 

"Kiitos vielä kerran hedelmällisistä ja mielenkiintoisista keskusteluista, joihin minulle tarjottiin mahdollisuus osallistua. Nautin suuresti kaikkien osallistujien vanhemmuudesta ja johdon tasosta. Lisäksi viitekehys Jacobissa oli erittäin miellyttävä."

Head of Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Palautteeni, se oli erittäin hyvä tapahtuma, ei aggressiivista myyntiä, tarpeeksi aikaa verkostoitua todellisen johtotason ryhmän kanssa ja hyvä mielenkiintoinen sisältö esitelmässä – se todella vastasi odotuksiani!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks

 

"Haluaisin kiittää teitä vielä kerran tästä illasta Pariisin Hyattissa. Kaikki oli täydellistä: Illallisen puhujan hanke oli erittäin mielenkiintoinen ja tulee varmasti parantamaan kliinisen tutkimuksen menettelyjä lääkeyhtiöissä. Ihmiset olivat niin miellyttäviä, vaihdot rikastuttavia… ja viimeisenä muttei vähäisempänä, järjestelynne oli täydellinen, hotelli, kalaruokalaji… olkaa hyvät. Tämä minulla on spontaanisti mielessä nyt, pidän teidät ajan tasalla jos tulee jotain muuta."

Drug Safety Physician
Schering Plough

 

"Oli ilo osallistua kokoukseen, kävimme erittäin hedelmällisiä keskusteluja."

Director, Clinical Development
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Oli ilo tavata teidät ja arvostin mahdollisuutta ottaa osaa johtotason illalliseen. Johtotason verkostoituminen oli alustana erittäin hyödyllinen ja vaihto oli vilkasta. Kiitos.

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group

 

"Oli ilo osallistua johtotason illalliselle. Järjestely oli upea, tunnelma loistava ja osallistujat olivat oikealla tasolla. Oli erittäin mielenkiintoista puhua ihmisille muista yrityksistä, joilla on samankaltaisia mielenkiinnon kohteita kuin meillä omassa yrityksessämme kliinisen tutkimuksen alalla. Illallisten puhujan esittämä ratkaisu oli myös erittäin mielenkiintoinen ja sitä kannattaa tutkia eteenpäin. Kaipasin kuitenkin nähdä sen toimivan nopeasti vilkaistuna ”in situ”, nähdäksemme sen potentiaalin ja joustavuuden, jolla se voitaisiin adoptoida todellisiin tarpeisiimme."

International Study Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"GEN – The Global Executive Network oli erittäin nautinnollinen tapahtuma kuin myös arvokas tilaisuus tavata muita toimialani johtotason jäseniä, joiden kanssa kävin joitakin erittäin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä keskusteluja. Suosittelisin todellakin näitä tapahtumia muille johtotason henkilöille erittäin perusteellisina ja nautinnollisina kokemuksina."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group

 

"Halusin vain nopeasti sähköpostitse kiittää teitä ja tiimiänne erittäin mielenkiintoisesta ja nautinnollisesta illasta viime viikolla. Itse asiassa, olin erittäin yllättynyt tapahtumasta ja erinomaisesta vieraanvaraisuudesta. Jos jotain täytyy mainita, keskusteluaika oli liian lyhyt ja oli useita kohtia jotka tulivat mieleeni myöhemmin ja joista olisin halunnut kuulla ryhmän mietteitä, mutta aika vain lensi.

Ystävällisesti välittäkää kiitokseni kaikille mukana olleille.
Ystävällisin terveisin,”

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Kiitos kovasti päivitetyistä listoista osallistujien yhteenvedoista. Tapahtuma Zürichissa vakuutti minut: erittäin hyvä järjestely, upea tunnelma Guild Hallissa, hyvä ruoka ja erinomaiset juomat, tarpeeksi aikaa verkostoitumiseen, mielenkiintoiset esittelyt osallistujilta ja lyhyet esitelmät sponsoreilta. Suuret kiitokset, olen iloinen että pystyin olemaan paikan päällä."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"Minusta tapahtuma oli perusteellisen mielenkiintoinen. Mielestäni osallistujamäärä oli juuri oikea välttämään anonymiteetin. Riittävästi mahdollisuuksia vaihtaa näkemyksiä muiden osallistujien ja esitelmijöiden kanssa. Esitysten tiivistetty muoto esti niitä tulemasta tylsiksi ja monet näkökohdat selitettiin riittävästi. Paikka oli hyvin valittu, se oli hyvin keskeisellä paikalla, ja virvokkeet tauoilla sekä illallinen viimeistelivät illallisen. Tulen suosittelemaan teitä muille, sillä kuten olen jo maininnut, kykenette tarjoamaan kompaktin paketin aiheen keskeisistä näkemyksistä ja olennaisia ratkaisuja, jotka ovat tarjolla markkinoilla, ja koska ilmapiiri oli niin miellyttävä."

Representative of the largest European insurance company

 

"Kaiken kaikkiaan, nautin tapahtumasta erittäin paljon, ja suosittelisin yritystänne työpajojen järjestäjänä milloin tahansa seuraavista syistä:

Järjestelyissä:
Helposti ymmärrettävä, selkeä jaksotus
- Tietoa lähes kaikista aiheen osa-alueista
- Esitysten sopiva pituus (30 minuuttia)
- Ei liikaa faktoja ja päivämääriä
- Mukava ”työympäristö”
- Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: herkullinen illallinen.

Sisällöllisesti: verrattuna muiden järjestäjien tapahtumiin, teidän workshopissanne osallistuja ei ole hämmentyneempi kuin hän oli ennen ja hänellä ei ole miljoonaa uutta kysymystä päässään. Sen sijaan, hän saa vastauksia ja ratkaisuja ja tietenkin, kontakteja mikäli hän suunnittelee jotain tiettyä siirtoa."

EDP Manager of an electronics producer

 

"Haluaisin antaa teille jotain palautetta koskien erittäin informatiivista IT Solutions- workshopia projektipäälliköille. Puhujat olivat erittäin asiantuntevia ja käytännönläheisiä ja tarjosivat hyvän tarkastelukohdan aiheeseen ilman tuotekonseptien ylikorostamista. Onnistuin myös tekemään erittäin hyviä liiketuttavuuksia. Tekninen välineistö oli erittäin hyvä ja ilmapiiri miellyttävä. Kaiken kaikkiaan, hyvä workshop."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Vilpittömät onnittelut ja kiitokset teille eilisestä illasta. Tapahtuma oli todella onnistunut! Organisaationne ja esityksenne olivat erittäin ammattimaisia ja osallistujat olivat mielenkiintoisia, joten tulevaisuuden verkostoituminen tulee olemaan hyvää.
Onnittelut Sveitsistä! Parhain terveisin,"

Head Global Associate Program
Representative of an international insurance company

 

"Eilinen tapahtuma: organisaatio oli erinomainen. Alkaen avauksen tervetulosta aikatauluun sitoutuneena jatkaen ryhmäillalliseen illalla, tapahtuma oli menestys. Opin paljon ja ilta oli hyvin valaiseva minulle. Ainoastaan ensimmäinen esitys oli ennemminkin hämmentävä kuin selventävä. Arvostin myös kuinka helppoa oli puhua muiden osallistujien kanssa. Niin monissa muissa tapahtumissa on paljon osanottajia ja tauoilla kaikki kääntyvät matkapuhelimiensa puoleen.. kontaktien solmiminen on käytännössä mahdotonta. Lyhyesti sanottuna: erittäin onnistunut tapahtuma. Pystyin hyödyntämään johtotason noutopalvelua, joka oli järjestetty tapahtumaa varten ja se oli täydellinen. Odotan innolla seuraavaa tapahtumaa."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Ensinnäkin, kiitos kutsusta johtotason illalliselle 16. lokakuuta 2008 Münchenissä. Nautin illasta kovasti, organisaatiosta, sijainnista, vilkkaasta ilmapiiristä, mielenkiintoisesta vieraslistasta ja lyhyistä puheista aina ensimmäisen luokan illalliseen asti. Tulen mielelläni suosittelemaan konseptianne myös muille. Ystävällisin terveisin,"

Representative of an insurance company

 

"Nautin tapahtumasta 21. elokuuta 2007 Frankfurtissa hyvin paljon, useista syistä. Ensinnäkin, aiheesta oli mahdollista oppia tiivistetyssä paketissa ja vertailla eri toimittajia, ainakin suunnilleen. Rajoitettu vieraslista mahdollisti tehokkaamman ajatustenvaihdon. Samaan aikaan pystyin jo itse tunnistamaan perusedellytykset. Viimeisenä muttei vähäisempänä, hyvä organisaatio ja huomaavainen henkilökunta vaikuttivat osaltaan myönteiseen ilmapiiriin."

Thomas Kathmeyer

 

"Nautin suuresti tapahtumasta seuraavista sysistä:
- Keskittyminen yhteen aiheeseen
- Kohdennettu tutkimus aiheesta
- Olennaiset käyttöehdot tehtiin selviksi esitelmissä ja keskusteluissa
- Osanottajajoukko oli tarpeeksi pieni, jotta kontaktien luominen oli helppoa ja pitkällä tähtäimellä informatiivista
- Kohdennettu valinta kilpailussa."

IT Manager of a financial group

 

"Kiitos teille, tiimillenne ja herra Hegille
Kyllä, on paljon positiivista sanottavaa: vilkas non-stop huomio tiimiltänne, näyttävä sijainti (mahdollinen käyttö täytyy selvittää), sopivan vauhdikkaita esityksiä, joissa mukana juuri oikea määrä informaatiota, nopeita yhteyksiä esitelmöijien ja osallistujien kanssa, huippuluokan ohjelman lopetus (illallinen jne.). Osallistujien täytyy tulla varustautuneinta sisulla, mutta tähän tarkoitukseen löytyy aina tarpeeksi dynamiikkaa salista. HUIPPULUOKAN esitykset."

Representative of a data-transmission infrastructure provider