The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Stručno vijeće Executive Dinner

Dužnosti Stručnog Vijeća

Stručno Vijeće GEN - The Global Executive Network-a nadzire stručnu kvalitetu organiziranih Događaja (Event-a). Glavni ciljevi Vijeća su opredeljivanje tematskih sadržaja i prepoznavanje novih poslovnih trendova u njihovim ranim fazama, kako bi mogli sukladno tome kasnije razviti poslovne Događaje.

Stručno Vijeće je osnovano u listopadu 2006. Vjieće se sastoji od nekoliko menadžera iz različitih industrija, koji sa svojim pojedinačnim mišljenjem i idejama pridonose Događajima i njihovim tematskim sadržajima. Događaji Executive Network-a imaju veliku korist od članova Stručnog Vijeća, njihovog višegodišnjeg radnog iskustva u raznim industrijama i njihovog akumuliranog znanja. Redoviti sastanci i dodatne telefonske konferencije osiguravaju učinkovitu, brzu i ciljanu međusobnu suradnju.


Članovi Stručnog Vijeća


Juan Jose Foncillas Rosell
Juan Jose Foncillas Rosell
"GEN - The Global Executive Network je razvio vrlo zanimljiv koncept za međusektorske i međufunkcionalne Događaje, koji nude vrijedne prilike za profesionalno i osobno umrežavanje. Razmjena iskustava s drugim menadžerima proširuje moju viziju i razumijevanje različitih sektora. Želim pomoći Stručnom Vijeću GEN - The Global Executive Network-a, u obogaćivanju multikulturalnih, međunarodnih i međusektorskih aspekata poslovnog umrežavanja.To su te tri osobine koje će biti sve više značajnije, jer danas globalizacija igra sve veću ulogu u današnjem poslovnom okruženju."

Udo Bieletzki
Udo Bieletzki
"Brzina s kojom se novi trendovi pretvaraju u poslovne Događaje s privlačnom moći i uvjerljivim sadržajima, je ono što me privlači GEN - Global Executive Network-u. Kao član Vijeća uživam raditi na projektiranju Događaja, koja nude istinsku dodanu vrijednost i su točno po mjeri tržišnim potrebama." 

Philippe Signer

Philippe Signer
"Kad se tržišta, potrebe kupaca i njihova očekivanja stalno mijenjaju, u tom se slučaju poslovne strategije i pretpostavke planiranja trebaju često nadopunjivati i izmjenivati. Stoga, poslovno umrežavanje, cross-industrija, razmjena ideja, inovacije I razmjena iskustava, postaju sve važniji. Zbog toga GEN-Global Executive Network predstavlja idealnu poslovnu platformu i instituciju."

Meinrad W. Zähner Meinrad W. Zähner
"The Global Executive Network 'GEN' je jedinstvena platforma i mjesto za susret s kolegama iz međufunkcionalnih i internacionalnih industrija, gdije se može raspravljati o strateškim poslovima, industrijskim trendovima, operativnim rješenjima, kao i okonkurentnosti i prednosti vlastitih organizacija. GEN pruža savršen način za stručnu razmjenu znanja, poslovno umrežavanje na izvršnoj razini i upravljanje vremenom."

EricClurfain Eric Clurfain
"U svijetu i na tržištima potaknutim stalnim promjenama, brzinom, inovacijama i globalizacijom, utjecajni vođe multinacionalnih organizacija više nego ikad trebaju učinkovite alate, koji mogu trenutačno pomoći i usmjeriti zastoj poslovanja, koristeći pristup znanju iz cross-industrija i učinkovitog poslovnog umrežavanja s kolegama iz cijelog svijeta. To su te jedinstvene karakteristike koje GEN - The Global Executive Network nudi svojim članovima, kroz svoje ekskluzivne multikulturalne platforme Događaja."

Philippe Perrodin
Philippe Perrodin
"Kad su mi ponudili pridružiti se GEN - Global Executive Network-u, odmah sam prihvatio priliku i mogućnost za razmijenu mišljenja, mjeria i uspjeha s poslovnim kolegama. Kao aktivni član radujem se mogučnosti daljanjeg širenja ovog koncepta."

Greg Serian Greg Serian
"GEN pruža okruženje po mjeri i model za tvrtke da pravilno predstave svoje usluge i proizvode.Tvrtke imaju dovoljno vremena za učinkovitu suradnju sa sudionicima, t.j. viših profesionalaca. Druga korist je mogućnost povezivanja i suradnje s istomišljenicima, postavljanja pitanja i razmjene ideja. Radujem se što ću biti dio GEN-ovog tima i što imam mogučnost sudjelovati u njegovom daljnjem razvoju."

Eike Martini Eike Martini
"GEN je razvijo ideju o poslovnom umrežavanju do savršenstva. Iz vrlo profesionalnog pristupa stvara korist za svakog sudionika. Ono što me fascinira je da nikad ne znaš unaprijed u kojem će se smjeru diskusija razvijati i što možeš od nje naučiti. Usporedo s kontinuiranom rastu naše mreže i naših ideja, ali I s optimizacijom naših procesa, i ja sam vrlo ponosan što mogu direktno doprinijeti ovom poslovnom uspjehu."

Johannes Mller
Johannes Müller
"Razmišljanje o tome kako se poslovno povezati predstavlja osnovu poslovanja u mrežama. Koncept GEN-a radi na spajanju ovih stvari, a to je upravo ono što je potrebno izvršnim čelnicima i ljudima na izvršnim pozicijama. Kao stručnjak Stručnog Vijeća, aktivno pridonosim stvaranju ovog koncepta."

Martina Rothe Obregon
Martina Rothe Obregon
"Nikada prije svijet nije bio toliko međusobno povezan, a također i nikad prije se nije mijenjao tako brzo kao danas. Otvoreno razmišljanje i želja za suradnju, u današnjem poslovnom okruženju predstavljaju osnovu uspješnog poslovanja. Kao član Savjetodavnog odbora 'GEN - Global Executive Network-a, veselim se interakciji sa stručnjacima iz različitih područja i nadam se da ću ga obogatiti sa svojim velikim iskustvom iz područja međunarodnog marketinga u vodećim svjetskim FMCG tvrtkama." 

Andreas Schneider
Andreas Schneider
"Kontinuirana optimizacija zahtijeva dobro struktuiranu organizaciju koja omogučava prostor za razvoj novih rješenja. Podržavam ideju o ovom forumu u vezi predstavljanja novih rješenja i trendova u industriji, i završnim analizama u diskusijama i poslovnom umrežavanju, jer s time stvoreni poticaj postaje motiv za nastavak inovacija i optimizacije interesa obiju strana." 

Dagmar Grossmann
Dagmar Grossmann
"Smatram da je GEN - The Global Executive Networkiznimno značajan alatu poslovanju, jer sam process poslovnog umrežavanja predstavlja važan dio poslovanja. GEN nam pomaže susresti mnoge zanimljive ljude, komunicirati s njima, razmenjivati iskustva na najvišoj razini, pronaći nove kontakte I razvijati, t.j. održvati one stare." 

Mark Day
Mark Day
"Granice i prepreke u trgoviji u komercijalnom svijetu više ne postoje, a jedino ograničenje za naš poslovni uspjeh su naša razmišljanja i naša sposobnost stvaranja i iskorištavanja budućnosti za naše organizacije. GEN - The Global Executive Network daje ogromnu priliku istomišljenicima na izvršnim pozicijama za povezivanjei razmijenjivanje svojih mišljenja, kako i mogućnost proširivanja svojih pogleda u postojećim alternativima konkurentskih prednosti svojih organizacija. Ponosan sam što sam član Stručnog Vijeća i što ću pomoći u daljnjem usavršavanju ovih izvrsnih Događaja za poslovno umrežavanje, koji djeluju diljem svijeta."

Heike Flster
Heike Fölster
"Moj prvi posjet Događaju Global Executive Network-a, je bio dovoljan da me uvjeri da su njegovi ideja i koncept dobri. Nigdje neću pronaći ovaj tip idealne mješavine prijenosa znanja, poslovnog umrežavanja i iskorištavanja vremena, što je idealno za nas menadžere. Kao aktivni clan Stručnog Vijeća radujem se mogučnosti daljnjeg razvoja ovog koncepta." 

Daniel G. Zeidler
Daniel G. Zeidler
"Sviđa mi se osnovna ideja GEN - The Global Executive Network- a o predstavljanju poslovnih trendova i ideja ograničenoj, ali pažljivo odabranoj skupini ljudi. Vjerujem njihovom konceptu osiguravanja maksimalne razine kvaliteta i usmjerenosti kupcu, uz podršku mreže visokoprofiliranih stručnjaka. Zaista želim i dalje aktivno razvijati ovaj poslovni koncept i paletu njegovih utjecaja." 

Tom Coley
Tom Coley
"U poslovnom svijetu koji se stalno mijenja i u kojem složenost raste uporedno, ulogu koju GEN - Global Executive Network ima kroz svoje prilagođene Događaje, nikada nije bila primjerenija i pravovremenija. Ona pomaže poslovima u načinu da se uhvate u koštac s bezbrojnim promjenama, pomoću prijenosa znanja i umrežavanja."

Heiko Scharding

Heiko Scharding
"Događaji organizirani sa strane GEN - The Global Executive Network-a omogučili su mi brzo i lako upoznavanje s aktualnim trendovima. Konkretnije, razmjene sa sudionicima iz raznih industrija su od velike značajnosti za mene. Kao član Vijeća, uživam surađujući na aktualnim temama i inovacijama."

Gudrun Tauer
Gudrun Tauer
"Koncentrirana razmjena znanja na predavanjima i sam proces povezivanja između polaznika sa sličnim interesima, predstavljaju najprikladnija i najuvjerljivija poslovna kombinacija. Kontinuirani process “dotjerivanja” prezentacija i razvoj GEN – Globa Executivel Network koncepta, kojemu pridonosim i ja kao član Stručnog Vijeća, osiguravaju postojanu visoku kvalitetu organiziranih Događanja." 

Alexander Krotz
Alexander Krotz
"Proces poslovnog umrežavanja je veoma važan, a u današnjim brzo razvijajućim industrijama, on je nezamjenjiv – to već svi znaju. Global Executive Network je jedinstven koncept koji otvara posve nove mogućnosti za upoznavanje s drugim ljudima iz iste industrije, na primjeren i stilski ukomponiran način.Bio sam oduševljen već nakon prvog sudjelovanja u Događaju.Sretan sam što kao clan s mojim idejama mogu pridonijeti Stručnom Vijeću." 

Craig Ambler Craig Ambler
"GEN-ov pristup poslovnom umrežavanju je osvježavajuća promjena. Ne samo sa stajališta 'upoznavanja', nego i zbog mogućnosti poslovnog umrežavanja i razmjenu iskustsva iz različitih industrija. Osobno, ja volim da naša industrija I njeni profesionalci stvaraju sredinu koja omogućava suradnju i inovacije, a točno GEN nam omogućuje tu platformu."

Andreas Blass
Andreas Blass
"U današnjem globalnom svijetu i multikulturalnom poslovnom društvu, profesionalna interakcija, te stajališta o bitnim pitanjima, od vitalnog su značaja za poslovni napredak i inovacije. Savjetodavni odbor GEN - The Global Executive Network-a to savršeno odražava i predstavlja savršenu platformu za promicanje i širenje ovih za uspjeh značajnih vrijednosti."