The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Stručno vijeće Executive Dinner

Dužnosti Stručnog Vijeća

Stručno Vijeće GEN - The Global Executive Network-a nadzire stručnu kvalitetu organiziranih Događaja (Event-a). Glavni ciljevi Vijeća su opredeljivanje tematskih sadržaja i prepoznavanje novih poslovnih trendova u njihovim ranim fazama, kako bi mogli sukladno tome kasnije razviti poslovne Događaje.

Stručno Vijeće je osnovano u listopadu 2006. Vjieće se sastoji od nekoliko menadžera iz različitih industrija, koji sa svojim pojedinačnim mišljenjem i idejama pridonose Događajima i njihovim tematskim sadržajima. Događaji Executive Network-a imaju veliku korist od članova Stručnog Vijeća, njihovog višegodišnjeg radnog iskustva u raznim industrijama i njihovog akumuliranog znanja. Redoviti sastanci i dodatne telefonske konferencije osiguravaju učinkovitu, brzu i ciljanu međusobnu suradnju.


Članovi Stručnog Vijeća


Martina Rothe Obregon
Martina Rothe Obregon
"Nikada prije svijet nije bio toliko međusobno povezan, a također i nikad prije se nije mijenjao tako brzo kao danas. Otvoreno razmišljanje i želja za suradnju, u današnjem poslovnom okruženju predstavljaju osnovu uspješnog poslovanja. Kao član Savjetodavnog odbora 'GEN - Global Executive Network-a, veselim se interakciji sa stručnjacima iz različitih područja i nadam se da ću ga obogatiti sa svojim velikim iskustvom iz područja međunarodnog marketinga u vodećim svjetskim FMCG tvrtkama." 

Philippe Perrodin
Philippe Perrodin
"Kad su mi ponudili pridružiti se GEN - Global Executive Network-u, odmah sam prihvatio priliku i mogućnost za razmijenu mišljenja, mjeria i uspjeha s poslovnim kolegama. Kao aktivni član radujem se mogučnosti daljanjeg širenja ovog koncepta."

Heike Flster
Heike Fölster
"Moj prvi posjet Događaju Global Executive Network-a, je bio dovoljan da me uvjeri da su njegovi ideja i koncept dobri. Nigdje neću pronaći ovaj tip idealne mješavine prijenosa znanja, poslovnog umrežavanja i iskorištavanja vremena, što je idealno za nas menadžere. Kao aktivni clan Stručnog Vijeća radujem se mogučnosti daljnjeg razvoja ovog koncepta." 

Mark Day
Mark Day
"Granice i prepreke u trgoviji u komercijalnom svijetu više ne postoje, a jedino ograničenje za naš poslovni uspjeh su naša razmišljanja i naša sposobnost stvaranja i iskorištavanja budućnosti za naše organizacije. GEN - The Global Executive Network daje ogromnu priliku istomišljenicima na izvršnim pozicijama za povezivanjei razmijenjivanje svojih mišljenja, kako i mogućnost proširivanja svojih pogleda u postojećim alternativima konkurentskih prednosti svojih organizacija. Ponosan sam što sam član Stručnog Vijeća i što ću pomoći u daljnjem usavršavanju ovih izvrsnih Događaja za poslovno umrežavanje, koji djeluju diljem svijeta."

Philippe Signer

Philippe Signer
"Kad se tržišta, potrebe kupaca i njihova očekivanja stalno mijenjaju, u tom se slučaju poslovne strategije i pretpostavke planiranja trebaju često nadopunjivati i izmjenivati. Stoga, poslovno umrežavanje, cross-industrija, razmjena ideja, inovacije I razmjena iskustava, postaju sve važniji. Zbog toga GEN-Global Executive Network predstavlja idealnu poslovnu platformu i instituciju."

Heiko Scharding

Heiko Scharding
"Događaji organizirani sa strane GEN - The Global Executive Network-a omogučili su mi brzo i lako upoznavanje s aktualnim trendovima. Konkretnije, razmjene sa sudionicima iz raznih industrija su od velike značajnosti za mene. Kao član Vijeća, uživam surađujući na aktualnim temama i inovacijama."

Gudrun Tauer
Gudrun Tauer
"Koncentrirana razmjena znanja na predavanjima i sam proces povezivanja između polaznika sa sličnim interesima, predstavljaju najprikladnija i najuvjerljivija poslovna kombinacija. Kontinuirani process “dotjerivanja” prezentacija i razvoj GEN – Globa Executivel Network koncepta, kojemu pridonosim i ja kao član Stručnog Vijeća, osiguravaju postojanu visoku kvalitetu organiziranih Događanja." 

Juan Jose Foncillas Rosell
Juan Jose Foncillas Rosell
"GEN - The Global Executive Network je razvio vrlo zanimljiv koncept za međusektorske i međufunkcionalne Događaje, koji nude vrijedne prilike za profesionalno i osobno umrežavanje. Razmjena iskustava s drugim menadžerima proširuje moju viziju i razumijevanje različitih sektora. Želim pomoći Stručnom Vijeću GEN - The Global Executive Network-a, u obogaćivanju multikulturalnih, međunarodnih i međusektorskih aspekata poslovnog umrežavanja.To su te tri osobine koje će biti sve više značajnije, jer danas globalizacija igra sve veću ulogu u današnjem poslovnom okruženju."

Alexander Krotz
Alexander Krotz
"Proces poslovnog umrežavanja je veoma važan, a u današnjim brzo razvijajućim industrijama, on je nezamjenjiv – to već svi znaju. Global Executive Network je jedinstven koncept koji otvara posve nove mogućnosti za upoznavanje s drugim ljudima iz iste industrije, na primjeren i stilski ukomponiran način.Bio sam oduševljen već nakon prvog sudjelovanja u Događaju.Sretan sam što kao clan s mojim idejama mogu pridonijeti Stručnom Vijeću." 

Tom Coley
Tom Coley
"U poslovnom svijetu koji se stalno mijenja i u kojem složenost raste uporedno, ulogu koju GEN - Global Executive Network ima kroz svoje prilagođene Događaje, nikada nije bila primjerenija i pravovremenija. Ona pomaže poslovima u načinu da se uhvate u koštac s bezbrojnim promjenama, pomoću prijenosa znanja i umrežavanja."

Udo Bieletzki
Udo Bieletzki
"Brzina s kojom se novi trendovi pretvaraju u poslovne Događaje s privlačnom moći i uvjerljivim sadržajima, je ono što me privlači GEN - Global Executive Network-u. Kao član Vijeća uživam raditi na projektiranju Događaja, koja nude istinsku dodanu vrijednost i su točno po mjeri tržišnim potrebama." 

Dagmar Grossmann
Dagmar Grossmann
"Smatram da je GEN - The Global Executive Networkiznimno značajan alatu poslovanju, jer sam process poslovnog umrežavanja predstavlja važan dio poslovanja. GEN nam pomaže susresti mnoge zanimljive ljude, komunicirati s njima, razmenjivati iskustva na najvišoj razini, pronaći nove kontakte I razvijati, t.j. održvati one stare." 

EricClurfain Eric Clurfain
"U svijetu i na tržištima potaknutim stalnim promjenama, brzinom, inovacijama i globalizacijom, utjecajni vođe multinacionalnih organizacija više nego ikad trebaju učinkovite alate, koji mogu trenutačno pomoći i usmjeriti zastoj poslovanja, koristeći pristup znanju iz cross-industrija i učinkovitog poslovnog umrežavanja s kolegama iz cijelog svijeta. To su te jedinstvene karakteristike koje GEN - The Global Executive Network nudi svojim članovima, kroz svoje ekskluzivne multikulturalne platforme Događaja."

Meinrad W. Zähner Meinrad W. Zähner
"The Global Executive Network 'GEN' je jedinstvena platforma i mjesto za susret s kolegama iz međufunkcionalnih i internacionalnih industrija, gdije se može raspravljati o strateškim poslovima, industrijskim trendovima, operativnim rješenjima, kao i okonkurentnosti i prednosti vlastitih organizacija. GEN pruža savršen način za stručnu razmjenu znanja, poslovno umrežavanje na izvršnoj razini i upravljanje vremenom."

Craig Ambler Craig Ambler
"GEN-ov pristup poslovnom umrežavanju je osvježavajuća promjena. Ne samo sa stajališta 'upoznavanja', nego i zbog mogućnosti poslovnog umrežavanja i razmjenu iskustsva iz različitih industrija. Osobno, ja volim da naša industrija I njeni profesionalci stvaraju sredinu koja omogućava suradnju i inovacije, a točno GEN nam omogućuje tu platformu."

Andreas Schneider
Andreas Schneider
"Kontinuirana optimizacija zahtijeva dobro struktuiranu organizaciju koja omogučava prostor za razvoj novih rješenja. Podržavam ideju o ovom forumu u vezi predstavljanja novih rješenja i trendova u industriji, i završnim analizama u diskusijama i poslovnom umrežavanju, jer s time stvoreni poticaj postaje motiv za nastavak inovacija i optimizacije interesa obiju strana." 

Greg Serian Greg Serian
"GEN pruža okruženje po mjeri i model za tvrtke da pravilno predstave svoje usluge i proizvode.Tvrtke imaju dovoljno vremena za učinkovitu suradnju sa sudionicima, t.j. viših profesionalaca. Druga korist je mogućnost povezivanja i suradnje s istomišljenicima, postavljanja pitanja i razmjene ideja. Radujem se što ću biti dio GEN-ovog tima i što imam mogučnost sudjelovati u njegovom daljnjem razvoju."

Johannes Mller
Johannes Müller
"Razmišljanje o tome kako se poslovno povezati predstavlja osnovu poslovanja u mrežama. Koncept GEN-a radi na spajanju ovih stvari, a to je upravo ono što je potrebno izvršnim čelnicima i ljudima na izvršnim pozicijama. Kao stručnjak Stručnog Vijeća, aktivno pridonosim stvaranju ovog koncepta."

Andreas Blass
Andreas Blass
"U današnjem globalnom svijetu i multikulturalnom poslovnom društvu, profesionalna interakcija, te stajališta o bitnim pitanjima, od vitalnog su značaja za poslovni napredak i inovacije. Savjetodavni odbor GEN - The Global Executive Network-a to savršeno odražava i predstavlja savršenu platformu za promicanje i širenje ovih za uspjeh značajnih vrijednosti."  

Daniel G. Zeidler
Daniel G. Zeidler
"Sviđa mi se osnovna ideja GEN - The Global Executive Network- a o predstavljanju poslovnih trendova i ideja ograničenoj, ali pažljivo odabranoj skupini ljudi. Vjerujem njihovom konceptu osiguravanja maksimalne razine kvaliteta i usmjerenosti kupcu, uz podršku mreže visokoprofiliranih stručnjaka. Zaista želim i dalje aktivno razvijati ovaj poslovni koncept i paletu njegovih utjecaja." 

Eike Martini Eike Martini
"GEN je razvijo ideju o poslovnom umrežavanju do savršenstva. Iz vrlo profesionalnog pristupa stvara korist za svakog sudionika. Ono što me fascinira je da nikad ne znaš unaprijed u kojem će se smjeru diskusija razvijati i što možeš od nje naučiti. Usporedo s kontinuiranom rastu naše mreže i naših ideja, ali I s optimizacijom naših procesa, i ja sam vrlo ponosan što mogu direktno doprinijeti ovom poslovnom uspjehu."