The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Klant Verklaringen Executive Dinner

"“Gewoon briljant”, de agenda was heel duidelijk, de introductie van alle aanwezigen was erg behulpzaam (weten wie de deelnemers zijn alsook hun verantwoordelijkheid binnen hun bedrijf en dergelijke), de gastspreker heeft 5 sterren kennis over het gepresenteerde onderwerp, de networking sessie / discussie was zeer nuttig en ik heb enkele potentiële samenwerkingsmogelijkheden eruit gehaald. Zeker de moeite waard van mijn reis en tijd en ik kijk uit naar soortgelijke evenementen in de toekomst."

Algemeen Directeur, Applicatie Bouwkunde en Klant Ontwikkeling
Sandvik Mining
www.miningandconstruction.sandvik.com/au

 

"Ik was echt onder de indruk van de senioriteit en de kwaliteit van mensen die jullie in staat waren bij elkaar te krijgen voor dit diner. Ik kijk uit naar het ontvangen van een uitnodiging voor toekomstige diners, zodat ik andere leidinggevenden van mijn bedrijf kan laten profiteren van een dergelijke bijeenkomst. De locatie is ook zeer goed geselecteerd."

Hoofd van Strategische Projecten
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Hartelijk dank voor het hosten van het diner gisteravond.

Ik hoop in de toekomst opnieuw uitgenodigd te worden in Nederland of Belgie."

Global Industry Directeur EMEA – Logistieke Dienst Leveranciers
TNT
www.tnt.com

 

"Het was echt een hele fijne avond met zeer interessante mensen!"

Marketing Groep Directeur
L’Oréal Headquarter, Brazil
www.loreal.com

 

"Het genoegen is wederzijds. Ik wil nogmaals bedanken voor deze uitnodiging. Ik heb dit evenement echt gewaardeerd, voor de lokatie natuurlijk, maar vooral ook voor de kwaliteit van de discussies die werden voortgebracht tussen de aanwezigen.Voor het geval jullie een spreker nodig mochten hebben in de Bank of Detailhandel, of over de innovatie in de IT en Telecom branch voor een toekomstig evenement aarzel dan niet om contact met mij optenemen en ik verwacht hierop positief te reageren indien mijn agenda het toestaat."

CTO Global Banking
BT Global Banking and Financial Markets
www.bt.com/france

 

"Ik wil u bedanken voor het organiseren van een zeer aangenaam, ontspannen diner dat tegelijkertijd ook aanzetten tot nadenken. De avond was informatief en zonder twijfel vergemakkelijkte een beter begrip van de moderne manieren van het organiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ik vond vooral de sfeer met een relatief klein aantal deelnemers erg fijn, zodat iedereen betrokken was bij de discussie en een kans had om te luisteren en om gehoord te worden. De presentator richte zich op die aspecten binnen mijn professionele interesse in een aantrekkelijke en beknopte manier. Ik was ook onder de indruk van het kaliber van de aanwezigen en waardeerde de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met leidinggevenden uit diverse branches. GEN, accepteer mijn complimenten voor een vlekkeloze organisatie en service – Ik heb niet echt suggesties voor verbeteringen. Ik hoop deel uit te mogen maken van uw evenementen in de toekomst."

Operations Manager
CommScope
www.commscope.com/company/eng/aboutus

 

"Ik heb genoten van het diner en vond het informatief in termen van andere mensen / organisaties, uitdagingen en meningen. De mix van mensen en industrieën was goed en de grootte van de groep betekende dat het gemakkelijk was om wat tijd te krijgen met alle aanwezigen. Ik zou het aanbevelen aan anderen."

CIO
Balfour Beatty Services
www.balfourbeatty.com

 

"Het was een groot genoegen om u en alle aanwezigen op zo'n mooie plek te ontmoeten. De timing en het op verschillende momenten van plek te wisselen tijdens het diner maakt het gemakkelijk om te engageren met andere personen. Goede plek, goede organisatie, de executive aanwezigen, dit maakt het allemaal tot een geslaagde avond. Ik waardeerde dit moment erg."

Responsable SI entité Reporting et International
www.vinci-facilities.com

 

"Het bijwonen van het diner gisteravond was een waar genoegen. Het hele gebeuren was geweldig, goed georganiseerd en goed bezocht, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik nieuw was voor de groep, de discussie was ook erg gezond en zinvol, de mensen waren erg warm en als laatse maar niet het minst, de souvenir was zeer goed, zeker waardevol voor elke persoon van de service industrie. Bedankt,"

CEO
HDIL Entertainment
www.hdil.in

 

"Proficiat voor het evenement:

Ik waardeer de uitnodiging en hoop weer te mogen deelnemen aan toekomstige evenementen."

Directeur Strategie, Innovatie & Marketing
Suzano Papel e Celulose
www.suzano.com.br

 

"Dank u voor de gelegenheid om actuele IT trends te bespreken. De vorm en inhoud van het diner waren inderdaad efficiënt en productief."

Group CIO, Member of the Board
Financial Group BCS
www.bcs.ru

 

"Bedankt voor het diner, het was zeer interessant!"

Marketing and Business Development Algemeen Directeur – Ecommerce
Walmart Brasil
www.walmart.com.br

 

"Bedankt voor de uitnodiging en al uw gastvrijheid gisteren. De avond was goed georganiseerd en de gevarieerde gastenlijst was goed. Ik kijk uit naar meer van dergelijke ontmoetingen. Het was een prachtige avond. Het onderwerp van discussie was ook interessant.
Nogmaals bedankt."

President – Internationale Operations
CEO – Forbes Professional | Eureka Forbes Limited
www.eurekaforbes.com

 

"Het hele evenement was zeer goed georganiseerd, en iedereen voelde zich zeer comfortabel om ervaringen uit te wisselen en te netwerken."

Directeur Marketing
Walmart Brasil Ltda.
www.walmart.com.br

 

"Nogmaals, heel erg bedankt voor de uitnodiging. Ik vond het evenement zeer informatief en een geweldige kans om gemeenschappelijke problemen te bespreken onder onze collega's."

Group IT & Operations Executive
Peermont
www.peermont.com

 

"Ten eerste wil ik mijn waardering uitspreken over de manier waarop u het evenement organiseerd en aandrijft. Voor mij was de bijeenkomst van groot belang. Het onderwerp “Customer Experience Edge” zette aan tot denken want spreker Vinay voegde nieuwe perspectieven toe hoe uit te reiken naar de consument met technologie en hoe IT organizaties kan helpen om een competitieve voorsprong te creëren. De interactie tussen de afgevaardigden was van hoge kwaliteit en iedereen aanwezig profiteerde wederzijds. Bedankt voor de uitnodiging en proost op het gehele GEN team voor hosting een succesvol & intellectueel evenement."

Afdeling Hoofd (Verkoop & Marketing)
Wockhardt Limited
www.wockhardt.com

 

"Bedankt voor uw gastvrijheid. Als terugkoppeling gelieve te noteren dat ik erg genoten heb van de avond en in mijn opinie was het evenement georganiseerd op het hoogste professionele niveau. De kwesties voorgedragen, alhoewel niet gedetailleerd, reflecteerden zeker de ontwikkelingen van de IT industrie en de rollen van IT executives. Bovendien is de gelegenheid om standpunten en ideeën uit te wisselen met uw collega's, het uitwisselen van contacten is altijd behulpzaam."

CIO
“Independence” Group of Companies
www.indep.ru

 

"Gegroet! Ten eerste, mag ik u bedanken voor het genoegen tijdens de GEN bijeenkomst over " The Customer Experience Edge ". Het was inderdaad geweldig om te schakelen met een spectrum van mensen met verschillende ideeën en ieder met hun eigen unieke ervaringen. Ik ben ook dankbaar voor de kans om zakelijke contacten te ontmoeten die anders niet op mijn radar zitten en dit opent nieuwe segmenten en wegen voor mijn bedrijf. Nogmaals bedankt voor de moeite!"

Vice President - Auto Components and Composites
Time Technoplast Limited
www.timetechnoplast.com

 

"Veel dank en waardering voor het diner en de ontmoeting gisteravond. Ik vond de interactie zeer informatief en nuttig."

Nationaal & Sub-Regio CIO
ABB South Africa (Pty) Ltd, ZA
www.abb.co.za

 

"Het was een absoluut fantastisch zakelijk networking evenement. Ik ben trots dat ik deel mocht uitmaken van de genodigdenlijst van GEN-The Global Executive Network. Het was een opmerkelijk netwerk evenement met vooraanstaande bedrijfsleiders over de gehele waardeketen. Ik ben dankbaar dat u mijn heeft uitgenodigd voor een evenement van zo een hoog kaliber."

Hoofd – Marketing & Verkoop
Gujarat Gas Company Limited
www.gujaratgas.com

 

"Bedankt voor een geweldig evenement. We hebben ervan genoten. Voor toekomstige evenementen, zoudt u alstublieft een uitnodiging kunnen sturen naar de groep CIO."

Chief Technology Officer, Information Technology
Alexander Forbes Financial Services (Pty) Ltd, Group South Africa
www.alexanderforbes.co.za

 

"Ten eerste, hartelijk dank voor de uitnodiging voor het bijwonen van “The Customer Experience Edge”. Het was een prachtige en goed geïnformeerde ervaring. De heer Vinay Iyer's presentatie en uitwisseling van visies waren heel erg indrukwekkend. Ik ben ook zeer geraakt door de vriendelijke hoffelijkheid getoond naar mij en de andere aanwezigen tijdens het evenement. Het eten, de hoffelijkheid,de locatie en alles was uitstekend."

Sr. Manager Marketing & Sales
Parksons Packaging Ltd.
parksonspackaging.com

 

"Het was geweldig om het diner bij te wonen gisteren. Het is voor mij de eerste keer een dergelijke bijeenkomst mee te maken, en hoewel het een beetje verrassend is, het is effectief in het bereiken van haar doel van het faciliteren van een informele maar goede wisselwerking tussen ons allen in een ontspannen omgeving. Ik zou het ten zeerste aanraden."

CIO
Airbus Military
www.airbusmilitary.com

 

"Het was een geweldig evenement gister met iedereen gedurende 5 uur. Ik heb kennis opgedaan van Mr. Vinay Iyer’s presentatie en het diner was erg goed met rode en witte wijnen en dessert. Ik heb mijn tijd goed besteed met hoge functionarissen in de branche door ze better te leren kennen op een persoonlijker niveau. Dankzij GEN. Kunt u mij alstublieft de fotos sturen als mijn referentie wie ik heb ontmoet samen met hun namen en details vermeld in de fotos."

Assistant Vice President
Discrete Motion and Automation - Machine services
HEAD - Sales & Marketing. (Motors & Generators)
www.abb.com

 

"Dank u wel voor zo’n geweldig evenement en de mogelijkheid tot netwerken. Het is echt waardevol om te zien waar uw collega's mee bezig zijn en hun ervaringen te horen. Ik zou graag deelnemen aan toekomstige evenementen en hopelijk in staat zijn om waarde toe te voegen."

JD Group Executive – IT Governance
www.jdg.co.za

 

"Dit was de eerste in zijn soort bijeenkomsten waar je op het eind alle aanwezigen kent, waardoor er meer netwerken, open communicatie en discussies over huidige uitdagingen ontstaat. De format van het evenement is goed met als focus het openstellen van de aanwezigen door over zichzelf te praten, hun bedrijven, initiatieven en uitdagingen. We hebben meer van dit soort evenementen nodig binnen de CIO gemeenschap waar we samen komen voor open interactie en gebruik kunnen maken van elkaars ervaring. Ik kijk uit naar het bijwonen van zo een toekomstig evenement."

Hoofd van ICT & Senior Manager, I.T. Applicaties
Masdar - A Mubadala Company
www.masdar.ae

 

"Bedankt voor het hosten van een prachtig diner evenement, het onthullend provocerend inzicht en het lonend netwerken ..."

CIO/Hoofd van BIS-LO-DK & Centraal Europa
Post Danmark Logistik A/S
www.post.dk

 

"In mijn opinie waren de participanten uiterst goed gekozen en vertegenwoordigden ze een breed scala van industrieën."

Hoofd Groep Talent Management
OC Oerlikon Management AG
www.oerlikon.com

 

"Nogmaals bedankt voor de uitnodiging want ik vond het een geweldig platform voor het uitwisselen en delen van ideeën. Ik hoop u snel te zien."

Executive VP Sourcing & Operations
Groupe Beaumanoir
www.groupe-beaumanoir.fr

 

"Bedankt voor de interessante avond. Effectieve manier van netwerken, het uitwisselen van uit eerste hand ervaringen en het krijgen van nieuwe inspiratie van en met collega's."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Het bijwonen van de Executive Dinner gisteravond en aansluiten met professionele managers in de IT-industrie was een genoegen. Het was interessant om te horen dat het merendeel van de aanwezigen gemeenschappelijke obstakels in hun organisaties delen, ondanks de diversiteit van hun zakelijke sectoren. Het hoofdonderwerp en de rand discussies waren erg behulpzaam en waardevol in het delen van ideeën en ervaringen van iedereen. Persoonlijk beschouw ik dit als een succesvol evenement en aanvaard alstublieft mijn felicitaties voor het onderwerp en de organisatie."

Chief Information Officer
Nakheel PJSC
www.nakheel.com

 

"Hartelijk dank, het was een genoegen u te ontmoeten gisteren. Hieronder vindt u mijn contactgegevens. Bedankt voor de kans om deel te mogen nemen aan het evenement van gisteren. Naast het lekkere eten en drinken heb ik echt genoten van de high profile gesprekken met de andere deelnemers en de stimulerende presentatie door de charmante sponsor van het evenement."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Ik heb erg genoten van de avond - de presentaties waren zeer interessant en de gesprekken en discussies die daarop volgden waren levendig en zetten aan tot nadenken. Ik reik uit naar mijn nieuw gemaakte contacten om de dialoog die u zo vriendelijk bent begonnen voort te zetten. Nogmaals bedankt voor de gelegenheid om tijd door te brengen met u en de groep. Het diner was heerlijk en de nieuwe relaties die ik heb verkregen zelfs beter."

Senior Directeur Cardiovasculair Klinische Ontwikkeling
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Nogmaals bedankt voor het fijne evenement gisteren: Ik ontmoette een aantal interessante mensen en heb genoten van de sfeer en uw gastvrijheid!"

Vice President Corporate Human Resources: Gateway Europe South
Schindler Management Ltd.
www.schindler.com

 

"Het was een fantastische avond bij GEN. Eigenlijk overtrof het al mijn verwachtingen:.. Kaliber van deelnemers, de kwaliteit van de discussie en constructieve discussies en de facilitering van GEN. Alstublieft, betrek me in elk geschikt evenement."

Directeur
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Het was een zeer geslaagd evenement met zeer interessante deelnemers. Vooral de kleine, selecte kring zorgde voor zeer intensieve gesprekken. Ik kijk uit naar de volgende gelegenheid om deel te nemen."

Hoofd Zakelijke Controle
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Het was een geweldig evenement. De discussie over sociale netwerk implementatie was zeer toepasselijk."

Directeur, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Dank u wel voor het organiseren van het Executive Diner van gisteren -. Een uitstekende gelegenheid elkaar te ontmoeten en te schakelen met collega’s die geconfronteerd worden met vergelijkbare uitdagingen."

Hoofd Zakelijk Talent Management
Baloise Group
www.baloise.com

 

"Het was een genoegen om u persoonlijk te ontmoeten op het diner gisteravond. Ik kijk ernaar uit binnenkort te worden uitgenodigd voor een ander evenement. Het was een nuttige sessie, een geweldige kans voor het uitwisselen van ideeën, benchmarking en netwerken. Ik heb echt genoten van de avond, het ontmoeten van interessante mensen. De lokatie, het eten en de drankjes waren super. Bedankt voor de uitnodiging. Ik kijk uit naar nog een sessie in de nabije toekomst."

Senior Interne Controle
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Bedankt voor de kans om te mogen deelnemen aan het diner van gisteren. Het gesprek, eten en spreker waren zeer goed."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw zeer vriendelijke uitnodiging. Het was een zeer goede gelegenheid tot netwerken."

General Manager & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Nogmaals bedankt voor deze aangename en informatieve avond in het Park Hyatt ik heb genoten van de interactie met uw medewerkers en gasten en ik heb een aantal zeer interessante contacten gelegd. Mijn feedback:... Zeer goed georganiseerd, zeer mooie plek om te ontmoeten. Ik hield van de manier waarop elke gast persoonlijk werd geïntroduceerd door uw gastvrouwen aan de deelnemers tijdens Cocktails . Naam bordjes zijn niet echt "en vogue" meer, maar het zou het een beetje makkelijker maken om te communiceren."

Directeur, Global HR Business Partner, Wetten & Nakoming
UBS AG
www.ubs.com

 

"Dit was een heel mooi evenement en ik heb een aantal goede connecties gemaakt. Ik heb veel geleerd en hoop ooit een aantal toekomstige evenementen bij te kunnen wonen. Mocht ik kunnen helpen, belt u mij alstublieft."

Senior Vice President, Hoofd Mondiale Regelgeving
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Voortreffelijke bijeenkomst. Heel veel dank voor de uitnodiging."

Directeur
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Hartelijk dank voor de zeer interessante ontmoeting. Ik zal zeker trachten deel te nemen aan toekomstige GEN evenementen!"

Senior Controller, Finance Medicines Business Planning
F. Hoffmann – La Roche Ltd.
www.roche.com

 

"Veel dank voor uw e-mail en hieronder vindt u mijn volledige contactgegevens. Het was een groot genoegen om u en vele collega's te ontmoeten op dinsdag avond in het Hugo’s Restaurant. Ik vond het zeer interessant en lekker. Hartelijk dank voor uw uitnodiging. Natuurlijk zou het geweldig zijn om de kans te krijgen de volgende vergadering weer bij te wonen."

Advocaat
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Hartelijk dank voor de uitnodiging voor gisteravond. Naar mijn mening is de organisatie, het avondprogramma, het type en gekozen lokatie en het beperkte aantal deelnemers wat ervoor zorgde dat iedereen kon netwerken en interactie had met alle andere aanwezigen. Ik heb waardering voor het niveau en de vaardigheden van alle andere uitgenodigde leidinggevenden en ik had de mogelijkheid om interessante gesprekken te voeren en onderwerpen van wederzijds belang te bespreken. De avond en het diner waren niet alleen voordelig maar ook zeer aangenaam en plezierig voor iedereen."

Senior Manager - Herverzekeringen
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Het was echt een voorrecht u en nieuwe branchegenoten ontmoet te hebben. Het onderwerp was zeer relevant en riep op tot uitstekende gesprekken. Houd me in gedachten voor de toekomstige diners."

Executive Directeur, Mondiale Medische Zaken, Medische Ziekten - Solide Tumoren
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Hartelijk dank voor een succesvolle Executive Diner arrangement. Het was een interessante presentatie en relevante deelnemers. Ik hoop dat mijn digitale handtekening voldoende informatie voor u is."

Chief Executive Officer – Nordic Region
aCROnordic A/S
www.ecronacunova.com

 

"Het was een genoegen om u te ontmoeten en hartelijk dank voor de uitnodiging. Het was geweldig om te communiceren met gelijkgestemde mensen in hetzelfde veld als de mijne. Mijn volledige zakelijke contactgegevens vindt u hieronder."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Het was een genoegen om deze zeer interessante bijeenkomst op een prachtige locatie bij te wonen. De presentatie was zeer informatief en ik had veel goede gesprekken."

Kennis Management Advocaat
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Bedankt voor de uitnodiging voor de GEN diner in het Armani Hotel. Ik vond de avond zeer nuttig en de grootte van het evenement zorgde ervoor dat alle deelnemers elkaar konden ontmoeten."

Hoofd van Eigendom & Specialiteiten Verzekering, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.zurich.com/middleeast

 

"Het was een genoegen om u te ontmoeten, de presentatoren en leidinggevenden. De diner presentatie gaf me een goed overzicht en ik zal proberen om te onderzoeken of we deze of soortgelijke oplossingen kunnen gebruiken. Het netwerken was uitstekend. Dank u voor een uitstekende evenement."

Nationaal Hoofd Zakelijke Technologie
Pfizer Danmark
www.pfizer.dk

 

"Bedankt voor de follow-up. Ik heb erg genoten van de ontmoeting met u en de andere aanwezigen. Het was geweldig perspectieven op verschillende onderwerpen met andere leiders te delen en uit te wisselen . Het eten was uitstekend alsook de sfeer. Ik zal zeer zeker uitkijken naar het bijwonen van meer diners in de toekomst. Zijn deze bijeenkomsten alleen op uitnodiging of kunnen we ons aanmelden op basis van de evenementenkalender?"

Directeur, Medische Zaken
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Dank u voor uw bericht. Het was zeker een genoegen u te ontmoeten op het Porterhouse diner vorige week. Zie mijn volledige contactgegevens hieronder. Ik vond dat het evenement niet alleen aangenaam, maar ook zeer goed georganiseerd en uitgevoerd was. Het was een geweldige locatie om te netwerken en ik vond dat de product presentatie informatief en erg interessant was. Ik vond ook de duur van het evenement zeer geschikt en niet te lang of te kort voor alles wat was besproken. Ik kijk ernaar uit om een ander evenement in de toekomst te mogen bijwonen.

Vice President en Hoofd Klinische Operations."

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Het was mij zeker een genoegen om zo een voorname diner vergadering bij te wonen Het eten, de locatie en de mensen die betrokken waren hierbij waren zo gastvrij en professioneel;. Ik heb lang niet zo een kwalitatief goede tijdsbesteding gehad. Bedankt."

Directeur, Leven & Investering
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Ik heb genoten van het diner en zal via LinkedIn kontact maken met een aantal van de mensen die ik heb ontmoet. De locatie was goed gekozen en het eten erg lekker. Als een dergelijke bijeenkomst nogmaals wordt georganiseerd in Kopenhagen, dan zou ik zeker overwegen weer deel te nemen."

Internationaal Klinisch Onderzoek Manager
Ferring Pharmaceuticals A/S
www.ferring.com

 

"Nogmaals, heel erg bedankt voor de uitnodiging voor dit zeer informatieve diner in een werkelijk uitstekende locatie. De informatie over “state of the art” zoek functies verbreedde mijn horizon van wat er daadwerkelijk mogelijk is."

Advocaat
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Het Executive Diner was zeer interessant; Ik heb genoten van de kleine kring van deelnemers."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Hartelijk dank voor het organiseren van dit evenement. Ik had een aantal zeer interessante gesprekken en met één deelnemer heb ik al een follow-up onmoeting gepland om mogelijke kansen voor een samenwerking te bespreken."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Het was een genoegen om kennis met u te maken. Bedankt voor de uitnodiging en deze kans om een zeer interessante avond door te brengen. Ik wil u ook bedanken voor de uitstekende organisatie en de informatieve toespraak van de heer Kummer. Ik waardeer de mogelijkheid die geboden werd om te praten met de andere collega's over het onderwerp van de avond en de verschillende organisatorische zaken. Kortom het was een zeer aangename en interessante avond. [...] Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten bij de volgende gelegenheid."

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Ik ben jullie allemaal dankbaar bij GEN voor de uitnodiging. Het was een prachtige en nuttige sessie en ik kijk uit naar meer. Ik heb mijn visitekaartje aan uw collega's gegeven en de contactgegevens kunt u daarop vinden."

Directeur – Algemeen & Gezondheid Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Goed evenement met stimulerende en onderhoudende discussies. Ik zou het weer bij wonen en aan anderen aanbevelen."

Vice President Strategische Projecten
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Hartelijk dank voor de uitnodiging voor het Executive Diner in Hamburg. Ik heb erg genoten van de avond, want ik had een paar zeer interessante discussies. In het bijzonder vond ik de setting van een kleine groep mensen uit verschillende industrieën met elkaar verbonden door een gezamenlijk onderwerp erg goed. Ik kijk uit naar het bijwonen van een andere toekomstig evenement."

Hoofd Zakelijke Ontwikkeling New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Hartelijk dank voor de uitnodiging en uw hartelijke e-mail. Ik heb heel erg genoten van het diner en de interessante presentatie en was blij om u te ontmoeten en een aantal van mijn vroegere collega's."

Advocaat
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Bedankt voor de geweldige avond. Ik heb echt genoten van de diversiteit van de groepsleden de introductie van hun rol en korte-termijn uitdagingen. Ik denk dat het goed was dit te doen want de langere introductiefase bood een bredere kijk op de verschillende sectoren en strategische 'mentaliteit ten opzichte van de zeer fijne, maar beperkte gesprekken met mijn tafelgenoten tijdens het uitstekend diner."

Vice President, Zakelijke Strategie Ontwikkeling & Implementatie
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Hartelijk dank voor uw uitnodiging voor het diner. Het was zeer goed georganiseerd en ik heb zeer interessante mensen ontmoet. De uitwisseling met andere executives van hoog niveau met een soortgelijke achtergrond bood de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en om een aantal waardevolle impulsen voor toekomstige project management te verkrijgen."

Internationaal Stedelijk Mobiliteits Project Directeur
Europcar International
www.europcar.de

 

"Nogmaals bedankt voor de succesvolle en interessante discussies waar ik aan deel mocht nemen. Ik heb erg genoten van de anciënniteit en het management niveau van alle deelnemer. Daarnaast het kader van de Jacob was zeer aangenaam."

Hoofd Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Mijn feedback, het was een zeer goed evenement, geen agressieve verkoop, genoeg tijd om te netwerken in een echte executive groep en een goede en interessante inhoud van de presentatie - het voldeed aan al mijn verwachtingen!"

Hoofd Mondiale Inkoop Financieën en Controle
Nokia Siemens Networks
www.nokiasiemensnetworks.com

 

"Ik wil u nogmaals bedanken voor deze avond in de The Hyatt Parijs. Alles was perfect:. Het project van de spreker van de avond is zeer interessant en zal zeker verbetering teweeg brengen in de klinische test procedures bij farmaceutische bedrijven, mensen waren zeer sympathiek, verrijkende uitwisselingen.. ., en als laatst maar zeker niet het minst, uw organisatie was perfect: het hotel, de visschotel, .. uw welkom. Dit zijn mijn spontane gedachten, ik hou u op de hoogte als er nog iets is."

Geneesmiddelen Veiligheids Arts
Schering Plough
www.merck.com

 

"Het bijwonen van de vergadering was een waar genoegen en we hadden zeer productieve gesprekken."

Directeur, Klinische Ontwikkeling
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Het was een genoegen u te ontmoeten en ik waardeer de mogelijkheid geboden om deel te nemen in het executive diner. Het executive netwerkplatform was zeer nuttig en de uitwisseling levendig. Dank u wel."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group
www.adidas.com

 

"Het was een genoegen voor mij om het Executive Diner bij te wonen. De organisatie was fantastisch, de sfeer was geweldig en de aanwezigen waren op het juiste niveau. Het was erg interessant om met mensen te praten van andere bedrijven met dezelfde soort problemen en belangen die wij ook hebben in ons bedrijf in klinische ontwikkeling. De oplossing van de diner spreker was ook erg interessant en de moeite waard om verder te onderzoeken. Ik miste om het daadwerkelijk te zien in applicatie en het hebben van een eerste snelle blik "in de situatie", wat het potentieel is en zijn flexibiliteit zich aan te passen aan onze werkelijke behoeften."

Internationaal Onderzoek Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"GEN - Het Global Executive Network evenement was zowel een zeer gezellige avond als een waardevolle gelegenheid andere hooggeplaatste leden van mijn branche te ontmoeten met wie een aantal zeer interessante en nuttige discussies plaats vonden. Ik zou dit evenement zeker aanbevelen aan andere Executives. Zeer de moeite waard en een plezierige ervaring."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group
www.simplyhealth.co.uk/sh/pages/homepage.jsp

 

"Ik wilde alleen maar even een e-mail aan u en het team sturen om te bedanken voor een zeer interessante en gezellige avond vorige week. Sterker nog, ik was zeer aangenaam verrast met het evenement en de uitstekende gastvrijheid. Mocht er iets zijn dan was dat de discussie tijd te kort was en er waren een aantal punten die zich hadden voorgedaan sindsdien waarvan ik graag had gehoord van de groep maar de tijd vloog om.
Geef dan ook mijn dank aan alle betrokkenen.
Met vriendelijke groet,"

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group
www.acegroup.com/eu-en

 

"Dank u zeer voor de bijgewerkte lijsten met deelnemer details. Het evenement in Zürich heeft mij overgehaald: zeer goede organisatie, prachtige sfeer in de Guild Hall, met lekker eten en uitstekende drankjes, voldoende tijd om te netwerken, en interessante introducties van de deelnemers en korte presentaties door de sponsors. Heel veel dank. Ik ben blij dat ik in staat was om erbij te zijn."

Urs D. Schmid
Manager, motorvoertuig zakelijke samenwerkingen

 

"Voor mij was het een door en door interessant evenement. Naar mijn mening, het aantal deelnemers was precies goed om een sfeer van anonimiteit te voorkomen. Er was voldoende gelegenheid om van gedachten te wisselen met de andere deelnemers en met de presentatoren. De verkorte vorm van de presentaties weerhield ze van saai zijn, en de vele aspecten van het onderwerp werden voldoende toegelicht. De locatie was goed gekozen, het was zeer centraal gelegen, en de drankjes tijdens de pauzes en diner maakte het geheel helemaal af. Ik ga jullie aanbevelen aan andere mensen, omdat, zoals ik al zei, jullie in staat zijn om een compacte weergave van de belangrijkste aspecten van een onderwerp en de relevante oplossingen die beschikbaar zijn in de markt, aan te bieden, en omdat de sfeer was zo aangenaam was."

Vertegenwoordiger van de grootste Europeesche Verzekerings Maatschappij

 

"Over het algemeen heb ik heel erg genoten van het evenement, en ik zou uw bedrijf altijd aanbevelen als organisator van workshops, om deze redenen:

In termen van organisatie:
- Makkelijk te begrijpen, gestructureerde opeenvolging;
- Informatie over vrijwel alle facetten van een onderwerp;
- Goede lengte van presentaties (30 minuten);
- Geen overbelasting van feiten en data;
- Fijne "werkomgeving";
- En als laatst maar zeker niet het minst:. Een heerlijk diner.

In termen van de inhoud: In tegenstelling tot evenementen van andere organisatoren, bij uw workshop is de deelnemer niet meer verward dan hij was vóór de workshop en er zijn niet meer dan een miljoen nieuwe vragen in zijn hoofd. In plaats daarvan krijgt hij antwoorden en oplossingen en natuurlijk, het kontact met competente partners als hij van plan is een specifieke richting uit te gaan."

EDP Manager van een producent van Elektronische aparatuur

 

"Ik geef u graag wat feedback over de zeer informatieve workshop over IT-oplossingen voor Project Managers. De sprekers waren zeer competent en praktijkgericht, en gaven een goede blik op het onderwerp, zonder overdreven nadruk te leggen op product concepten. Ik was ook in staat om een aantal zeer goede zakelijke contacten te leggen. de technische uitrusting was zeer goed, en de sfeer was aangenaam. Al met al een goede workshop."

Harald Pulger
Project Manager, IT Oplossingen
WINTER AG

 

"Mijn oprechte complimenten en bedankt voor gisteravond. Het was echt een zeer geslaagd evenement! Uw organisatie en presentatie was zeer professioneel, en de aanwezigen waren interessant, dus goed voor het netwerken in de toekomst. Beste wensen uit Zwitserland! Met vriendelijke groet,"

Hoofd Global Associate Program
Vertegenwoordiger van een en Internationale Verzekerings Maatschappij

 

"Over het evenement van gister:. De organisatie was uitstekend. Vanaf de openings welkom tot het naleven van de planning, tot het groep’s diner in de avond, het was een geslaagd evenement. Ik heb veel geleerd, en het was heel verhelderend voor mij. Alleen de eerste presentatie werkte verwarrend in plaats van verhelderend.

Ik was ook blij hoe gemakkelijk het was om te praten met andere deelnemers. Op zo veel andere evenementen zijn er een heleboel deelnemers en tijdens de pauzes is iedereen op zijn mobiele telefoon en ... het leggen van contacten is praktisch onmogelijk. Kortom: een zeer geslaagd evenement. Ik was in staat om de Executive ophaalservice gebruiken. Het werd georganiseerd voor het evenement, en het was perfect. Ik kijk uit naar de volgende keer."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Ten eerste, nogmaals bedankt voor de uitnodiging voor het Executive Diner op 16 oktober 2008 in München. Ik heb ontzettend genoten van de avond, van de organisatie, de locatie, de levendige sfeer, de interessante gastenlijst, en de korte toespraak, tot de eersteklas diner. Ik zal zeker uw concept aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet,"

Vertegenwoordiger van een verzekerings maatschappij

 

"Hartelijk dank voor uw uitnodiging voor de workshop van gisteren. De gast gesprekken presenteerde niet alleen interessante producten, maar ook methodes, doel stellingen, en het toegevoegde waarde potentieel, en de presentaties waren uitgebreid en competent. In dit verband was ik blij dat de vragen die gesteld werden vooraf, expliciet werden behandeld. Als laatst maar zeker niet het minst, uw perfecte organisatie en presentatie droegen bij aan dit efficiënt, professioneel evenement. Workshops van dit type zijn zeker een aantrekkelijke alternatieve manier voor het creëren van een "buzz" zonder deelname aan vermoeiende beurzen."

Ulrich Neysters
Applicatie Consulent / SAP Competentie Centrum Ontwikkeling

 

"Ik heb erg genoten van het evenement op 21 augustus 2007 in Frankfurt, om verschillende redenen. Voor één redn, het was mogelijk om over een onderwerp te leren in een compact formaat en om verschillende leveranciers te vergelijken, ten minste ongeveer. Een intensievere uitwisseling was mogelijk dankzij de beperkte deelnemerslijst. tegelijkertijd was ik ook in staat om de basis condities te herkennen. En als laatst maar niet het minst, de goede organisatie en attente team droegen bij aan de positieve sfeer."

Thomas Kathmeyer

 

"Ik heb enorm genoten van uw evenement, om de volgende redenen:
- Focus op een enkel onderwerp;
- Gerichte leverancier enquête over het onderwerp;
- Basisvoorwaarden voor gebruik werden duidelijk gemaakt door de presentaties en discussies;
- De groep deelnemers was klein genoeg om eenvoudig contacten te leggen en op de lange termijn zeer informatief;
- Gerichte selectie van de concurrentie."

IT Manager van een financiele groep

 

"Dank aan u en uw team.

Ja, er zijn een heleboel positieve dingen te zeggen: Levendige non-stop aandacht van uw team; Indrukwekkend locatie (dit mogelijk gebruik moet worden onderzocht), goed tempo van de presentaties met precies de juiste mix van informatie, snelle schakeling met presentatoren en deelnemers ; five-star eind programma (maaltijd, enz.). Deelnemers moeten wat uithoudingsvermogen hebben, maar daarvoor is er altijd genoeg dynamiek in de hal. TOP-NOTCH presentaties."

Vertegenwoordiger van een data-transmissie infrastructuur leverancier