The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Kunduttalanden Executive Dinner

"Jag var verkligen imponerad av kvaliteten och nivån på de individer ni lyckats samla till denna middag. Jag ser fram emot att få en inbjudan till en framtida middag så att andra chefer från mitt företag också kan dra nytta av detta. Platsen var också utmärkt utvald."

Head of Strategic Projects
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. ©
www.axa-gulf.com

 

"Tack för en intressant kväll. Det var ett effektivt sätt att nätverka, utbyta erfarenheter och få ny inspiration från och med jämlikar."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Tack, det var ett nöje att träffa er igår. Ni kan hitta mina kontaktuppgifter längst ner. Tack för möjligheten att delta i gårdagens middag. Förutom god mat och dryck, njöt jag verkligen av den höga nivån på konversationen med de andra deltagarna samt den stimulerande presentationen som den charmiga eventsponsorn gav."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Jag njöt verkligen av kvällen - Presentationerna var riktigt intressanta och de efterföljande konversationerna och diskussionerna var livliga och tankeväckande. Jag kommer att kontakta mina nyfunna bekanta och fortsätta de samtal som inledes under kvällen. Återigen, tack för denna möjlighet att spendera tid med er och gruppen. Middagen var underbart och de nya kontakter jag har är ännu bättre."

Senior Director Cardiovascular Clinical Development
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Det var en fantastisk kväll på GEN. Den överträffade faktiskt mina förväntningar -.. kvaliteten på deltagarna och kvaliteten på de konstruktiva diskussionerna och faciliteringen från GEN. Var god och bjud gärna in mig till framtida lämpliga middagar."

General Manager
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Det var en mycket lyckad, middag med mycket intressanta deltagare. Speciellt den lilla, gruppdiskussionen tillät mycket intensiva samtal. Jag ser fram emot kommande möjligheter att delta."

Head of Corporate Audit
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Det var ett toppen event. Diskussionen om implementeringen av sociala nätverk var mycket passande."

Director, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Det var även mitt nöje att få träffa dig personligen vid middagen igår kväll. Jag ser fram emot att bli inbjuden till ytterligare ett event inom en snar framtid. Det var en bra session, en bra möjlighet att utbyta idéer, benchmarking och nätverkande. Jag njöt verkligen av kvällen och mötet med intressanta människor. Platsen, maten och dryckerna var super. Tack för inbjudan. Jag ser fram emot ytterligare sessioner inom en snar framtid."

Senior Internal Auditor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Tack för möjligheten att delta i gårdagens event. Samtalen, maten och talaren var riktigt bra."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Först och främst vill jag tacka er för er vänliga inbjudan. Det var en riktigt bra nätverkmöjlighet."

General Manager & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var ett riktigt bra evenemang och jag har fått några bra kontakter. Jag lärde mig mycket och hoppas att jag kan delta i framtida evenemang. Slå mig en signal om jag kan vara till någon hjälp."

Senior Vice President, Head of Global Regulatory Affairs
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Utmärkt träff. Tack för att ni bjöd in mig."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Stort tack för ert mail. Mina kontaktuppgifter finns längst ner. Det var en stort nöje att få träffa er och många kollegor i tisdag kväll på Hugos restaurang. Jag fann det mycket intressant och välsmakande. Stort tack för inbjudan. Det skulle vara trevligt om jag får chansen att delta i nästa möte också."

Lawyer
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Stort tack för inbjudan i går kväll. Jag tror att organisationen, programet, platsen och det begränsade antalet medverkanden innebar att alla fick möjlighet att nätverka och prata med alla andra deltagare. Jag uppskattade den höga nivån och skickligheten hos de andra inbjudna gästerna och jag hade möjlighet till intressanta samtal och att diskutera frågor av gemensamt intresse med dem. Kvällen och middagen var inte bara förtjänstfull utan även väldigt trevlig och njutbar för alla."

Senior Manager - Reinsurance
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var ett stort nöje att få träffa dig och nya likar inom min sektor. Temat var verkligen relevant och producerade bra samtal. Var snäll och håll mig i åtanke för fler evenemang."

Executive Director, Global Medical Affairs, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Det var ett nöje att träffa er och tack för inbjudan. Det var kul att träffa likasinnade från samma bransch som mig. Mina kontaktuppgifter finns längst ner."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Det var ett nöje att delta i detta mycket intressant möte på den fantastiska lokalen. Presentationen var mycket informativ och jag hade många bra samtal."

Knowledge Management Lawyer
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Tack för inbjudan till denna GEN middag på the Armani Hotel. Jag tyckte att kvällen mycket användbar och storleken på evenemanget gjorde att alla deltagare hade en chans att möta varandra."

Head of Property & Specialties Underwriting, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.lw.com

 

"Tack för denna uppföljning. Jag gillade verkligen träffa er och de andra deltagarna. Det var ett bra sätt att dela och utbyta åsikter med andra ledare. Både mat och stämning var utmärkt. Jag ser verkligen fram emot att delta i fler event i framtiden. Är närvaro vid dessa möten endast via inbjudan eller kan vi ansluta oss via evenemangskalendern?"

Director, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Tack för ert meddelande. Det var verkligen ett nöje att träffa er på Porter House middagen förra veckan. Mina fullständiga kontaktuppgifter finns längst ner. Jag njöt av kvällen och anser att den var mycket välorganiserad och välgenomförd. Det var en bra plats att skapa nätverk och belysningen av produkten var informativ och intressant. Längden på evenemanget var lämpligt och inte för kort eller för långt för vad som behövde sägas. Jag ser fram emot att delta i framtida händelser.

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Det var ett nöje för mig att delta i denna utsökta middag. Maten, platsen och de inblandade individerna var mycket professionella och omtänksamma. Det är länge sedan jag varit på en middag av så hög kvalitet. Tack."

General Manager, Life & Investment
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"I enjoyed the dinner and will connect on LinkedIn to some of the people that I met. The venue was well chosen and the food very delicious. If such meeting is arranged in Copenhagen again, then I would definitely consider participating."

International Clinical Trial Manager
Ferring Pharmaceuticals A/S
www.ferring.com

 

"Återigen, stort tack till inbjudan till denna mycket informativa middag, i en extremt bra omgivning. Den höga nivån på information om sökfunktionerna har utökat min syn på vad det faktiskt är möjligt att göra."

Lawyer
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Det här middagen var riktigt intressant. Jag verkligen njöt av den lilla gruppstorleken."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Stort tack för att ni har organiserat detta. Jag hade några riktigt intressanta samtal, och har redan ordnat ett uppföljande möte med en av deltagarna för att diskutera ett eventuellt framtida samarbeten."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Det var ett stort nöje att träffa er. Tack för inbjudan och möjligheten till en spännande kväll. Jag skulle också vilja tacka för den utmärkta organisationen och Mr Kummers informativa tal. Jag har också haft möjlighet att diskutera med andra kollegor om kvällens ämnen och olika organisations verksamheter. Kort sagt, det var en trevlig och spännande kväll. (...)Jag ser fram emot att träffa dig vid nästa tillfälle,"

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Jag är verkligen tacksam till er på GEN över att ha blivit inbjuden. Det var ett mycket bra och nyttigt möte och jag ser fram emot fler. Jag har gett mitt visitkort till en av dina kollegor och min kontaktinfo finns där."

General Manager - General & Health Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Toppen evenemang med stimulerande och underhållande diskussioner. Jag kommer vara glad för att få delta igen, och rekommenderar det till andra."

Vice President Strategic Projects
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Tack för inbjudan att delta i er Executive Dinner i Hamburg. Jag njöt av kvällen och hade ett par mycket intressanta diskussioner. Speciellt uppskattade jag att de små grupperna av individer från olika branscher hade förts samman av ett gemensamt tema. Jag ser fram emot att delta i ett framtida event."

Head of Corporate Development New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Tack för din inbjudan och era vänliga email. Jag njöt av maten och den intressanta presentationen och det var trevligt att träffa dig och några av mina tidigare kollegor."

Lawyer
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Tack för en härlig kväll. Jag har njutit av mångfalden och av gruppens medlemmar som presenterat sin position och sina utmaningar. Det var skönt att ha fått en längre introduktion efter som det gav ett brett perspektiv på olika sektorer och strategier. Speciellt jämfört med de bra, men begränsade konversationerna vid bordet under den goda middagen."

Vice President, Corporate Strategy Development & Implementation
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Stort tack för inbjudan till denna middag. Det var verkligen välorganiserat och jag har träffat en del intressanta människor. Interaktioner med andra ledare på samma nivå och med en liknande bakgrund gjorde det möjligt att utbyta erfarenheter och få några viktiga impulser för framtida projektledning."

International Urban Mobility Project Director
Europcar International
www.europcar.de

 

"Återigen, tack för de givande och intressanta diskussioner som jag hade möjlighet att delta i. Jag uppskattade verkligen nivå på alla deltagare. Dessutom, var inramningen på Jacob mycket trevlig."

Head of Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Min feedback, är att det var ett riktigt bra evenemang, ingen aggressiv försäljning, tillräckligt med tid att nätverka i en verkligt högkvalitativ grupp av ledare och en bra och intressant presentation presentationen - det har helt levt upp till mina förväntningar!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks

 

"Jag vill återigen tacka er för denna kväll på Hyatt i Paris. Allt var perfekt:. Middagstalarens projekt var riktigt spännande och kommer säkert att förbättra de kliniska prövningarna vid läkemedelsbolag, människorna var sympatiska, utbytena var berikande… och sist men inte minst. organisation var perfekt: hotellet, fiskrätten ... välkomnandet.

Detta är vad jag spontant kommer att tänka på. Jag att kontakta dig om jag kommer på något mer."

Drug Safety Physician
Schering Plough

 

"Det var ett nöje att delta i detta möte, vi hade några mycket nyttiga diskussioner."

Director, Clinical Development
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Det var ett nöje att träffa er och jag uppskattar möjligheten att delta i denna middag. Plattformen för nätverkande var mycket givande och utbytena var livliga. Tack."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group

 

"Det var ett nöje för mig att delta i er Executive Dinner. Organisationen var bra, stämningen var fantastisk och deltagarna var på rätt nivå. Det var mycket intressant att prata med människor från andra företag med liknande problem och intressen som vi har i vårt företag inom klinisk utveckling. Lösningen, som presenterades av talaren var också mycket intressant och värd att utforska. Jag saknade dock att faktiskt se det fungera där och då och att få en första snabb titt "på plats" för att se dess potential och möjlighet att anpassas till våra verkliga behov."

International Study Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"GEN - The Global Executive Networks event innebär både en trevlig kväll och ett utmärkt tillfälle att träffa andra högre ämbetsmän i min bransch och jag hade några mycket intressanta och nyttiga diskussioner med dem. Jag kan verkligen rekommendera dessa event till andra ledare. Det har verkligen varit en bra värdefull och förnöjsam upplevelse."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group

 

"Jag ville bara skriva ett snabbt e-post som tack för en intressant och trevlig kväll i förra veckan. Jag var faktiskt väldigt positivt överraskad av eventet och den stora gästfrihet som uppvisades. Om något, så var diskussionen för kort och det fanns flera punkter som jag senare mindes som jag skulle ha diskuterat med gruppen, men tiden bara flög förbi.

Vidarebefordra gärna min tacksamhet till alla inblandade.
Bästa hälsningar,"

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Stort tack för den uppdaterade listan över deltagarna. Eventet i Zürich har övertygat mig: Riktigt bra organisation, underbar stämning i the Guild hall med god mat och dryck, tillräckligt med tid för nätverkande och intressanta introduktioner av deltagarna och de korta presentationerna av sponsorn. Ett stort tack . Jag är glad att ha närvarat."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"För mig var det ett mycket intressant event. Enligt min mening var antalet deltagare helt rätt för att undvika en anonym atmosfär. Det fanns tillräckligt med folk att utbyta åsikter med. Det kortfattade formatet av presentationerna gjorde att de inte blev tråkiga och att många aspekter förklarades tillräckligt noggrant. Platsen var väl vald med ett centralt läge och förfriskningarna i pausen och under den slutliga middagen var mycket trevliga. Jag kommer rekommendera er till andra som jag redan nämnt, eftersom ni kan erbjuda en kompakt lösning med relevanta ämnen och eftersom hela atmosfären var så trevlig."

Representative of the largest European insurance company

 

"Allt som allt hade jag ett mycket trevligt event och hade rekommenderat ert företag som workshopleverantörer av följande skäl:

När det gäller organisationen:
- Lättförståelig struktur;
- Information om nästan alla aspekter av ämnet;
- Lämplig längd på presentationen (30 min);
- Ingen överbelastning av fakta och datum;
- Bekväm arbetsatmosfär
- Sist men inte minst, en god middag.

I fråga om innehåll: I motsats till andra arrangörer av liknande event kommer er workshop inte att göra deltagarna mer förvirrade än de var från början och behöva luta sig tillbaka med en miljon frågor efteråt. Istället får de svar och lösningar, och naturligtvis kontakt med kompetenta partners om de planerar ett specifikt drag."

EDP Manager of an electronics producer

 

"Jag vill gärna ge dig lite feedback om denna mycket informativa workshop om IT-lösningar för projektpersonal. Föreläsarna var kompetenta och praktisktorienterade och gav mycket bra insikt i ämnet, utan alltför mycket vikt vid produktkoncept. Jag fick också möjlighet att att skapa några bra affärskontakter. Den tekniska utrustningen var också bra och stämningen var trevlig. Allt som allt, en bra Workshop."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Jag vill ge min ärliga uppskattning och tack för igår kväll. Det var verkligen en lyckad tillställning! Din organisation och presentation var mycket professionell och de närvarande deltagarna var intressanta och möjliggör framtida nätverkande.
Hälsningar från Schweiz,"

Head Global Associate Program
Representative of an international insurance company

 

"Ang. gårdagens event: Organisationen var enastående. Med början i välkomsten och åtföljandet av tidsplanen, till slutligen middagen på kvällen. Det var ett mycket lyckat event. Jag har lärt mig mycket och det var upplysande för mig. Den första presentationen gjorde mig dock mer förvirrad än upplyst. Jag uppskattar också hur lätt det var att prata med de andra deltagarna. I så många andra event finns det många deltagare som under pauser talar i telefon och det är nästan omöjligt att knyta kontakter. Kort sagt, det var en riktigt förträfflig kväll.

Jag utnyttjade ”the ”Executive Pick-up Service”.som organiserades för evenemanget och den var helt perfekt. Jag ser fram emot nästa gång."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Först och främst, tack för inbjudan till the Executive Dinner den 16 oktober 2008 i München. Jag njöt verkligen av kvällen: från organisation, till platsen,till den livliga atmosfären, till den spännande korta gästlistan, till det korta talet och den höga nivån på middagen. Jag rekommenderar er gärna till andra . Med vänliga hälsningar,"

Representative of an insurance company

 

"Tack för din inbjudan till gårdagens seminarium. Gästföreläsaren introducerade inte bara intressanta produkter, men också metoder, mål och potential för mervärde. Presentatörerna var grundliga och kompetenta. I det sammanhanget var jag glad över att frågorna som presenteras i förväg diskuterades ingående. Sist men inte minst den perfekta organisationen och presentationen bidrog till detta professionella event. Workshops av detta slag är helt klart ett attraktivt, alternativt sätt att skapa en "buzz" utan tråkiga mässor."

Ulrich Neysters
Applications Consultancy / SAP Competence Centre, Development

 

"Jag njöt av eventet den 21 augusti i Frankfurt av flera skäl. Först och främst var det möjligt att lära sig något om ett specifkt ämne i en mycket komprimerad form och att jämföra flera leverantörer, i alla fall uppskattningsvis. Ett mer intensivt utbyte var också möjligt tack vare det begränsade antalet deltagare. Samtidigt kunde jag efter ett slag identifiera flera grundläggande villkor själv. Sist men inte minst bidrog den goda organisationen och det tillmötesgående teamet till en mycket positiv stämning."

Thomas Kathmeyer

 

"Jag gillade verkligen ert evenemang av följande skäl:
- Fokus på en enda fråga;
- Fokuserad målgruppsstudie om det specifika ämnet;
- Grundläggande villkor för användningen förtydligades under presentationerna och diskussionerna;
- Gruppen av deltagare var liten nog att det var lätt att knyta kontakter;
- Riktade urval av konkurrenter."

IT Manager of a financial group

 

"Tack till dig, ditt team och Mr Hegi.

Ja, det finns många positiva saker att säga: Livlig och non-stop uppmärksamhet riktades från ert team, Imponerande plats (potentialen för vidare användning måste utforskas), Välskötta presentationer med precis rätt blandning av informationsinnehåll, Snabba kontakter med presentatörer och deltagare. Ett utmärkt sätt att avsluta programmet (mat etc.) Det är nödvändigt att deltagarna kommer laddade med en hel del uthållighet, men för detta ändamål finns det alltid massor av dynamik i rummet. Utmärkt presentation."

Representative of a data-transmission infrastructure provider