The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


GEN Albania Executive Dinner

GEN - The Global Executive Network është organizues ndërkombëtar i Eventeve Ekzekutive të cilësisë së lartë për profesionistë të biznesit, të cilat janë kryesisht të fokusuara në fushën e industrisë dhe menaxhimit.

Kompania operon në më shumë se 90 shtete dhe ka arritur një reputacion të shkëlqyer. Çdo vit, në këto evente, marrin pjesë më shumë se 10.000 të ftuar të rangjeve të larta menaxheriale të kompanive nga e gjithë bota dhe organizohen mbi 1.000 evente të cilat mbulojnë më shumë se 50 tematika të ndryshme.

Learn moreMë shumë ...