The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


GEN Serbia Executive Dinner

GEN - The Global Executive Networkje međunarodna kompanija koja nudi kvalitetne večere za poslovne profesionalceiz različitih industrija, koji su posvećeni aktualnim trendovima i sličnim temama povezanim sa poslovnim upravljanjem. Sedište kompanije se nalazi u Wilmington-u, DE u SAD-u, a kompanijaje već postigla odličan ugled kao jedna od vodećih svetskih organizatora Događaja.

Svake godine, više od 10.000 viših menađera iz velikih korporacija i srednje velikih kompanija učestvuju u GENDogađajima, a nude se i više od 1.000 Događaja koji pokrivaju više od 50 različitih tema.

Događaji se organiziraju u SAD-u, Kanadi, Južnoj Americi, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Portugalu, Švicarskoj, Austriji, Belgiji, Holandiji, Luksemburgu, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Republici Češkoj, Mađarskoj, Polskoj, Latviji, Litvaniji i Estoniji, Rusiji, Bugarskoj, Kini, Hong Kongu, Taivanu, Singapuru, Maleziji, Tajlandu, Filipinima, Indiji, Indoneziji, kao i u Južnoj Africi, Egiptu, Turskoj, Ujedinjenim Emiratima, Sudanu, Alžiru, Maroku, Iranu, Iraku, Saudijskoj Arabiji, Jemenu, Siriji, Izraelu, Jordanu, Libiji, Palestinskoj teritoriji, Kuvajtu, Omanu, Kataru i Bahrainu.

Learn moreLearn more about GEN