The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Professionele Raad Executive Dinner

De taken van de professionele raad

Gen – The Global Executive Network’s Professionele Raad monitors de professionele kwaliteit van de evenementen. De belangrijkste doelstelling is het verfijnen van het inhoudelijke van het onderwerp en het herkennen van nieuwe trends al in de begin fase zodat deze snel kunnen worden ontwikkeld in een evenement. Dit betekent dat Gen – The Global Executive Network’s evenementen zeer markt relevant zijn.

De professionele Raad was gevestigd in October 2006 en bestaat uit managers uit verschillende Industrieën met elk een eigen kijk op evenementen en onderwerpen voor evenementen. Gen – The Global Executive Network profiteert van de vele jaren collectieve ervaring van de Professionele Raad, grote verscheidenheid van hun zakelijke achtergrond en de concentratie van vakkennis. Regelmatige bijeenkomsten en suplementaire telefoon conferenties verzekeren een efficiente, snelle, en gerichte samenwerking.


De leden van de Professionele Raad


Eike Martini Eike Martini
"GEN heeft het netwerken idee verfijnt tot in perfectie en uit een zeer professionele aanpak voordelen voor elke deelnemer weten te creeren. Wat mij fascineert is dat je nooit van tevoren weet waar de discussie over zal gaan en wat je mee naar huis neemt. Omdat het netwerk en de ideeën almaar groeien en het proces continue wordt geoptimaliseerd, ben ik echt trots om bij te mogen dragen aan dit succes."

Daniel G. Zeidler
Daniel G. Zeidler
"Ik hou van de set-up en het idee achter de evenementen van GEN. - The Global Executive Network met presentaties over trends en ideeën voor een beperkt maar zorgvuldig geselecteerde groep van mensen. Ik ben overtuigd van het concept om een maximum kwaliteitsniveau en klantgerichtheid te waarborgen via de ondersteuning van een netwerk van vooraanstaande professionals en ik zou graag dit concept actief verder ontwikkelen alsook zijn reikwijdte." 

Philippe Perrodin
Philippe Perrodin
"Toen ik werd benaderd om mee te doen met GEN - The Global Executive Network, was ik meteen positief over de gelegenheid om van gedachten te wisselen met collega's, benchmarken en bij te dragen. Als actief lid kijk ik uit naar het uitbreiden van het concept."

Mark Day
Mark Day
"Handels grenzen en barrières bestaan niet meer in de commerciële wereld en de enige beperkingen van het success van onze bedrijven is ons denken en het vermogen om de toekomst van onze organisaties te creëren en vervolgens exploiteren. GEN. - The Global Executive Network biedt een enorme kans voor gelijkgestemde managers om te ontmoeten en hun denken uittedagen en hun inzicht te spitsen op welke mogelijkheden er zijn voor het concurrentievoordeel voor hun organisaties. ik ben er trots op een lid van de Professional Raad te mogen zijn en om te helpen de uitstekende netwerkmogelijkheden verder te verfijnen via hun wereldwijde evenementen."

Tom Coley
Tom Coley
"In een steeds veranderende zakelijke wereld, waar de complexiteit exponentieel toe neemt, is de rol die GEN - The Global Executive Network speelt met hun op maat gemaakte evenementen nog nooit zo toepasselijk en snel geweest bij helpen van organizaties om de talloze veranderingen aan te pakken via kennisoverdracht en netwerken."

Meinrad W. Zähner Meinrad W. Zähner
"The Global Executive Network 'GEN' is een uniek platform en klankbord voor een ontmoeting met cross-functionele en grensoverschrijdende branchegenoten om strategische zakelijke uitdagingen, trends in de sector, operationele oplossingen, te bespreken en om hun inzichten uit te breiden voor een concurrentiegerichte mogelijkheden en voordelen binnen hun eigen organisatie. GEN biedt een perfecte manier voor deskundige kennisuitwisseling, netwerken en time management."

Heiko Scharding
Heiko Scharding
"'GEN - The Global Executive Network'. evenementen staan mij toe om snel en makkelijk te leren over de huidige trends. In het bijzonder de uitwisseling met deelnemers uit een breed scala van industrieën zijn van enorme waarde voor mij. Als lid van de Raad, geniet ik van de samenwerking met betrekking tot toekomstgerichte thema's en innovaties."

EricClurfain Eric Clurfain
"In een wereld met markten die continue gedreven worden door verandering, snelheid, innovatie en globalisatie hebben invloedrijke leiders van multinationale organizaties meer dan ooit de behoefte aan effectieve hulpmiddelen die, in een momentopname, kunnen helpen bij het navigeren van de complexiteit van hun organisaties door het verkrijgen van toegang tot cross-industrie kennis en efficient netwerken met collegas uit heel de wereld. Dit zijn de unieke kenmerken die Gen GEN - The Global Executive Network aan haar leden biedt via een exclusief multi-cultureel platform van evenementen."

Alexander Krotz
Alexander Krotz
"Netwerken is belangrijk, en in de snel evoluerende industrie is dit onmisbaar -. Iedereen realiseert zich dat nu. The 'Global Executive Network' concept is uniek en opent geheel nieuwe mogelijkheden om in contact te komen met andere mensen in dezelfde bedrijfstak, in een passende en stijl -bewuste context. Ik ben overtuigd van dit concept al bij mijn eerste Executive Diner. Ik ben blij dat ik mijn ideeën kan aandragen als lid van de Professionele Raad." 

Gudrun Tauer
Gudrun Tauer
"Compacte uitwisseling van kennis in lezingen en netwerken tussen de deelnemers met dezelfde interesses: dat is de meest toepasselijke en overtuigende combinatie. De voortdurende verfijning van de presentaties en de ontwikkeling van het GEN - The Global Executive Network concept, waaraan ik een bijdrage lever als lid van de Professionele Raad, zorgen voor de aanhoudend hoge kwaliteit van de evenementen." 

Craig Ambler Craig Ambler
"GEN's benadering van netwerken is een verfrissende verandering. Niet alleen vanuit een ‘elkaar leren kennen’ standpunt, maar ook vanuit het rechtstreeks duiken in een netwerkfunctie en het delen van ervaringen in de industrie. Persoonlijk ben ik gedreven om ervoor te zorgen dat onze industrie en de professionals daar binnen een samenwerkende en innovatieve omgeving bewerkstelligen en GEN het platform biedt."

Philippe Signer Philippe Signer
"Toen ik werd benaderd om mee te doen met GEN - De Global Executive Network, was ik meteen positief over de gelegenheid om van gedachten te wisselen met collega's, benchmarken en bij te dragen. Als actief lid kijk ik uit naar het uitbreiden van het concept."

Udo Bieletzki
Udo Bieletzki
"De snelheid waarmee nieuwe trends worden omgezet in evenementen met aantrekkings kracht en overtuigende content is wat me aantrekt in 'GEN - The Global Executive Network'. Als lid van de Raad geniet ik van het ontwerpen van evenementen die echt toegevoegde waarde hebben en exact passen met de behoeften van de markt." 

Greg Serian Greg Serian
"GEN biedt een op maat gemaakte omgeving en format voor bedrijven om hun diensten en producten goed te presenteren. Voldoende tijd wordt besteed aan het effectief samenwerken tussen bedrijven en aanwezigen, die allemaal senior professionals zijn. Ook is er het extra voordeel van de ontmoetingen en het netwerken met gelijkgestemde collega's, om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Ik kijk ernaar uit om een deel van het GEN-team uit te maken en GEN mee te nemen naar het volgende niveau."

Martina Rothe Obregon
Martina Rothe Obregon
"Nooit eerder is de wereld zo onderling verbonden en nooit eerder is de wereld zo snel verandered dan nu. Een open, samenwerkende manier van denken is de basis om succesvol te opereren in de hedendaagse zakelijke omgeving. Als lid van de Advies Raad bij 'GEN - The Global Executive Network' kijk ik uit naar de interactie met professionals uit diverse vakgebieden en hoop de adviesraad te verrijken met mijn brede ervaring op het gebied van International Marketing in toonaangevende internationale FMCG-bedrijven." 

Andreas Blass
Andreas Blass
"In de hedendaagse mondiale wereld en multi-culturele bedrijfs samenleving zijn professionele interactie en standpunten over essentiële kwesties van vitaal belang voor vooruitgang en innovatie. De Raad van Advies van. 'GEN - The Global Executive Network' weerspiegelt dit perfect en is daardoor een perfect platform voor de bevordering en verspreiding van dergelijke kritieke en waardevolle succesfactoren."  

Johannes Mller
Johannes Müller
"Netwerkend denken is de basis voor het werken in netwerken.The concept van GEN - The Global Executive Network brengt beide onderdelen bij elkaar en dat is precies wat beleidsmakers en mensen in executive business functies nodig hebben. Als een expert in de Professional Raad, draag ik actief bij aan het ontwerpen van dit concept."

Andreas Schneider
Andreas Schneider
"Voortdurende optimalisatie vereist een goed gestructureerde organisatie met ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Ik steun het idee van dit forum met betrekking tot de presentatie van nieuwe oplossingen en trends in de industrie en de personeelsbezetting met overtuigende analyses in discussies en netwerken, omdat de impuls die hierdoor ontstaat het stuurprogramma wordt van voortdurende innovatie en het optimaliseren, wat in het belang is van beide partijen." 

Heike Flster
Heike Fölster
"Mijn eerste bezoek aan een 'Global Executive Network' evenement was voldoende om me ervan te overtuigen dat het idee en het concept goed waren. Nergens anders zal ik deze ideale mix van kennisoverdracht, netwerken, en het goed invullen van mijn tijd vinden:. Ideaal voor managers. Als lid van de Professional Raad, werk ik graag mee in de richting van verdere uitbouw van dit concept." 

Juan Jose Foncillas Rosell
Juan Jose Foncillas Rosell
"GEN - De Global Executive Network is een zeer interessant concept met cross-sector en cross-functionele evenementen die waardevolle mogelijkheden voor zowel professionele en persoonlijke netwerken bied. De uitwisseling van ervaringen met andere managers breidt mijn visie en begrip voor verschillende sectoren uit. Ik wil bijdragen aan de Professional Raad van GEN - The Global Executive Network door het verrijken van de multiculturele, internationale en cross-sector aspecten van het netwerken, drie kwaliteiten die meer en meer cruciaal zullen worden nu dat globalisering een steeds grotere rol speelt in de hedendaagse zakelijke omgeving."

Dagmar Grossmann
Dagmar Grossmann
"Ik vind GEN. - De Global Executive Network een uiterst waardevol instrument voor het bedrijfsleven want netwerken is een belangrijk onderdeel hiervan. Het helpt om vele interessante mensen te ontmoeten, interactie met hun te hebben, ervaringen uit te wisselen op het hoogste niveau, het vinden van nieuwe contacten en het ontwikkelen en onderhouden van oude."